IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

RAKİBİMİZ CHELSEA DAN, CİMBOMA MEYDAN OKUYACAK BİR MAÇ GELDİRAKİBİMİZ CHELSEA DAN, CİMBOMA MEYDAN OKUYACAK BİR MAÇ GELDİ
Tarih : 04.02.2014 08:04  - Benzer Haberleri Göster

Chelsea, Manchester City'yi deplasmanda Ivanovic'in golüyle devirerek rakibine bu sezonki ilk iç saha yenilgisini tattırdı.
İngiltere Premier Lig'in 24. hafta kapanış maçında şampiyonluğun iki iddialı ekibinden Manchester City ve Chelsea, Etihad Stadı'nda karşı karşıya geldi.

12. dakikada Navas'ın kullandığı korner vuruşunda penaltı noktası üzerinde iyi yükselen Negredo, kötü bir kafa vuruşuyla topu dışarıya gönderdi.

20. dakikada Willian ile gelişen atakta, sol çaprazda topla buluşan Samuel Eto'o'nun vuruşunu kaleci son anda kornere çeldi.

32. dakikada Chelsea, golü Ivanovic ile buldu. Hazard'ın pasında Ramires, penaltı noktası üzerinden vurdu ancak top savunmadan sekti. Topu ceza sahası çizgisi üzerinde kontrol eden Ivanovic, enfes bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

44. dakikada Hazard'ın pasını güzel takip eden Eto'o, sağ çaprazda dar açıdan şansını denedi ancak top direkten döndü.

İlk yarı Chelsea'nin 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

DİREKLERİ DÖVMEYE DEVAM

53. dakikada Nemanja Matic, yaklaşık 30 metreden kaleyi cepheden gören bir pozisyonda sert vurdu fakat top yine direkten dönerek Chelsea farkı ikiye çıkarma fırsatını tepmiş oldu.

70. dakikada Willian'ın pasında ceza sahası dışı sol çaprazında topu alan Ramires, uzak mesafeden güzel vurdu. Yerden sekerek giden topu, kaleci iki hamlede kontrol etti.

89. dakikada David Luiz, yaklaşık 40 metreden harika vurdu fakat Joe Hart kalesinde yine gole izin vermedi.

Londra ekibi, bu sezon sahasında mağlubiyet görmeyen Manchester City'i yenerek hem rakibinin serisine son verdi hem de şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim