IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

REAL MADRİD FIRSAT TEPTİ.RONALDO OYUNDAN ATILDIREAL MADRİD FIRSAT TEPTİ.RONALDO OYUNDAN ATILDI
Tarih : 03.02.2014 08:27  - Benzer Haberleri Göster
Real Madrid, Barcelona'nın puan kaybettiği haftada kazanmak adına Bilbao deplasmanına çıktı ancak bir puana razı oldu. Ronaldo ise kırmızı kart gördü.
La Liga'datle Barcelona'nın Valencia'ya kaybetmesinin ardından Bilbao deplasmanına mutlaka kazanmak için çıkan Real Madrid, ilk yarıda istediğini bulamadı. İkinci yarıda maça kırmızı kart damga vurdu. 90 dakikanın sonunda puanlar paylaşıldı.

İlk yarıda denge!

Real Madrid, karşılaşmaya kontrollü ve hızlı bir başlangıç yaptı ancak karşısında aynı derecede iyi bir Bilbao buldu.

2. dakikada Ronaldo, kaleyi karşısına aldı ve sol ayağıyla sert bir şut attı ancak az farkla dışarıya gitti.

3. dakikada Jese rakip ceza sahasına doğru etkili bir pas atmak istedi ancak defans tehlikeyi uzaklaştırdı. 15. dakikada Susaeta Real Madrid ceza alanına tehlikeli bir orta gönderdi fakat dikkatli olan Pepe uzaklaştırdı.

18. dakikada Rakibini geçerek kendisine pozisyon yaratan Aduriz, müsait pozisyonda sert vurdu ancak top soldan dışarıya gitti. 19. dakikada Susaeta'nın içeriye pasında Aduriz, bomboş pozisyonda kale önünde istediği vuruşu yapamadı.

28. dakikada Cristiano Ronaldo uzak mesafeden kaleyi yokladı ancak top üstten auta çıktı. 37. dakikada Bilbao orta alanın solundan bir serbest vuruş kazandı. Topun başına gelen Susaeta'nın ortasını defans uzaklaştırmayı başardı.

Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Tempo düşmedi!
 
Real Madrid, ikinci yarının başlarında da hızlı ve istekli oyununu devam ettirdi.

47. dakikada Kaleyi karşısına alan Luka Modric kaleyi yokladı ancak kaleci sert şutu önlemeyi başardı.

50. dakikada Kendisine atılan uzun pasta topu filelere gönderen Ronaldo'nun golü ofsayt gerekçesi ile iptal oldu. 54. dakikada Kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu sol köşeye gönderen Benzema'nın bu şutundan sonuç çıkmadı.

65. dakikada Benzema'nın pasını alan Ronaldo, soldan ceza sahasına girdi. Yerden pasını gönderdi ve Jese'nin kale önünde kayarak dokunduğu top ağlara gitti ve Real Madrid 0-1 öne geçti.

73. dakikada kullanılan serbest vuruş Ramos'dan sekti. Ardından ceza alanı dışına doğru gelen topa gelişine çok sert vuran Ibai, skoru 1-1 yaptı.

75. dakikada Ronaldo'nun hakeme itirazı sırasında Portekizli yıldıza bir şeyler söyleyen Bilbao'lu Herrera, bir anda Ronaldo'nun yüzüne teması ile yerde kaldı. Ardından Iturraspe ile de tartışan Ronaldo kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

85. dakikada Ibai golü attığı aynu bölgeden kontrol edip çok sert vurdu, Diego Lopez kornere çelmeyi başardı.

Mücede 1-1 sona erdi. Bu sonuç ile beraber Real Madrid 54 puanla 3. sırada yer aldı. Barcelona da aynı puanda 2. sırada kalırken, Atletico Madrid haftayı 57 puanla lider tamamladı.
KAYNAK:MACKOLİK


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim