IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

GOLD TO GOLD RAKİP TANIMIYORGOLD TO GOLD RAKİP TANIMIYOR
Tarih : 01.02.2014 07:29  - Benzer Haberleri Göster
Hüseyin Cesurlar Koşusu’nu  GOLD TO GOLD kazandı
 
30 Ocak Perşembe akşamı İzmir Şirinyer Hipodromu’nda gerçekleştirilen Hüseyin Cesurlar Koşusu’nu (KV-6) Şemsi Ağırtaş’ın GOLD TO GOLD (River Special - Fezleke / Indian Ridge) isimli safkanı, jokeyi Halis Karataş ile beyaz bayrak ayna yaparak kazanmayı başardı.
Kum pistte 2100 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilen koşuya 4 ve yukarı yaşlı 4 İngiliz atı katıldı. Birincilik ikramiyesi 39.500 TL olan koşuda ikinciliği RUBICON (Akındayım-Gloriana / Marlin) elde ederken, PARIS DAKAR (Elixir-Lousie Paris / Soviet Star) üçüncü, SERENARA (Velociraptor-Burano / Knight Line Dancer) da dördüncü oldu. Kazanan GOLD TO GOLD için koşunun bitiriş derecesi 2.16.57 olurken, koşuda farklar 3 Boy - Uzak - Uzak şeklinde oluştu.
Kariyerinin 46. startını alan GOLD TO GOLD, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek üst üste 2., toplamda ise 8. birinciliğini elde etti. 5 yaşındaki al erkek safkan, son olarak 17 Ocak 2014 tarihinde yine İzmir Şirinyer Hipodromu'nda katıldığı Körfez Koşusu'nu (KV-8) bugünkü jokeyi Halis Karataş ile kazanmayı başarmıştı.
                          HÜSEYİN CESURLAR
İzmir’in sevilen atçı ve yetiştiricilerinden merhum Hüseyin Cesurlar’ı anısına düzenlenen bu koşu vesilesi ile bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim