IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

GALATASARAYIN SÜPER FİNAL HAZIRLIKLARIGALATASARAYIN SÜPER FİNAL HAZIRLIKLARI
Tarih : 13.04.2012 06:41  - Benzer Haberleri Göster

Galatasarayda Melo-Riera kavgasının tatlıya bağlanmasıyla gözler Fatih Terimin iki oyuncuyu Beşiktaş maçında sahaya sürüp sürmeyeceğine çevrildi...

Melo ve Riera ın kadrodışı cezalarını, sadece af diledikleri için değil, aynı zamanda şampiyonluk yarışında iki oyuncuya da ihtiyacı olduğu için kaldıran deneyimli çalıştırıcının özellikle Felipe Meloyu derbide sahaya sürüp sürmeyeceği merak konusu.

Brezilyalı yıldız, zaman zaman saha içindeki disiplinsiz hareketlerine, geçtiğimiz haftaki olayı eklese de kariyerinin en verimli sezonunu Galatasarayda geçiriyor. Fatih Terimin sisteminde Selçuk İnan ile birlikte orta sahanın vazgeçilmez ismi olan Melo un Dolmabahçedeki ilk Süper Final maçında formayı yeniden almasına maç günü karar vermesi bekleniyor.

Melo un alternatifi ise Engin Baytar... Terim, Brezilyalı yıldızı Beşiktaş karşısında oynatmaması durumunda Selçuk İnanın yanında Engin Baytarı sahaya sürecek... Ancak bu defa kanatlarda doğacak boşluk için de kavga olayının diğer aktörü Albert Riera ın forma giymesi gündeme gelebilir. Riera, Manisaspor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Emre Çolakın yerine Terim tarafından sahaya sürülebilir.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim