IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

YAŞINA RAĞMEN HERZAMAN TÜMÖZ BEYYAŞINA RAĞMEN HERZAMAN TÜMÖZ BEY
Tarih : 28.01.2014 09:11  - Benzer Haberleri Göster
Yüreğir Belediye Başkanlığı Koşusu’nu
TÜMÖZ BEY kazandı

 
26 Ocak Pazar akşamı Adana Yeşiloba Hipodromu’nda gerçekleştirilen Yüreğir Belediye Başkanlığı Koşusu’nu (KV-8/DHÖW) Hasan Basri Tümöz’ün TÜMÖZ BEY (Çıkmaz – Doğa / Özüşan) isimli safkanı, jokeyi Fuat Çakar ile kazanmayı başardı.
Kum pistte 1400 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilen koşuya 5 ve yukarı yaşlı 9 Arap atı katıldı. Birincilik ikramiyesi 57.000 TL olan koşuda ikinciliği SEZAR (Gobakbey-Gürşin/Kanatlı.3) elde ederken, ORÇUN (Altaha-Mebruke.87/Havuçerol) üçüncü, BALBEY (Berkoş-Şahide.55/Volga.2) de dördüncü oldu. Kazanan TÜMÖZ BEY için koşunun bitiriş derecesi 1.36.93 olurken, koşuda farklar 3,5 Boy - 3,5 Boy - 1 Boy şeklinde oluştu.
Bugün kariyerinde 52. kez piste çıkan TÜMÖZ BEY, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek üst üste 4., toplamda ise 18. birinciliğini elde etti. 9 yaşındaki doru erkek safkan, son olarak 11 Aralık 2013 tarihinde Adana Yeşiloba’da katıldığı kum pistte 1500 metre mesafeli Ridaniye Koşusu’nu (Açık – G3) bugünkü jokeyi Fuat Çakar idaresinde kazanma başarısı göstermişti.
 
Koşuyu kazanan atın sahibi Hasan Basri Tümöz'e kupayı Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Bozkurt verdi. Şeref tribününde gerçekleştirilen törene Adana Hipodrom Müdürü Teyfik Süha Mutlu ile davetliler katıldı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim