IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

GELİBOLU BİLDİĞİNİZ GİBİGELİBOLU BİLDİĞİNİZ GİBİ
Tarih : 28.01.2014 09:09  - Benzer Haberleri Göster
Kordon Koşusu’nda kazanan GELİBOLU oldu
 
24 Ocak Cuma akşamı Ege’nin incisi İzmir Şirinyer Hipodromu’nda yine seyir zevki yüksek koşular gerçekleştirildi. Kış sezonunda birbirinden önemli koşulara ev sahipliği yapan Şirinyer’de koşulan Kordon Koşusu’nu (Açık – G3 / DHÖ) Cüneyt Çalıcıoğlu’nun sahibi olduğu GELİBOLU (Odinhan – Altıngül / Tolga) isimli safkan, jokeyi Halis Karataş ile kazanmayı başardı.
Kum pistte 1600 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilen koşuya bu yıl 5 ve yukarı yaşlı 7 Arap atı katıldı. Birincilik ikramiyesi 92.500 TL olan koşuda ikinciliği SONALP (Hürbatur-Rode.13/Serhanbey) elde ederken, HIZLITUĞRA (Yalaz-Esintininkızı/Özüşan) üçüncü, ŞAHPAZLI (Yaşarcık – Hanedan / Halid) da dördüncü oldu.
Kazanan GELİBOLU için koşunun bitiriş derecesi 1.51.04 olurken, koşuda farklar ½ Boy-Burun-1/2 Boy şeklinde oluştu.
9 yaşındaki al erkek safkan GELİBOLU, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek kariyerinin 66. startında 19. birinciliğini elde etti. Daha önce 5 kez Grup 1 koşu kazanma başarısı gösteren safkan, son olarak 8 Aralık 2013 tarihinde bugünkü pist ve mesafede katıldığı Kanije Koşusu’nu (Açık-G3) bugünkü jokeyi Halis Karataş idaresinde kazanma başarısı göstermişti.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim