IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

HAMMURABİ GERİ DÖNDÜHAMMURABİ GERİ DÖNDÜ
Tarih : 21.01.2014 04:52  - Benzer Haberleri Göster

GAP Gazeteciler Cemiyeti Koşusu'nu HAMMURABİ kazandı

20 Ocak Pazartesi günü Şanlıurfa Hipodromu'nda düzenlenen  GAP Gazeteciler Cemiyeti Koşusu'nu (KV 6) Mustafa Kaya'nın sahibi olduğu HAMMURABİ (Strike The Gold - San Juan / Palace Pageant) isimli safkan, jokeyi Ömer Kaya ile  2000 metre kum pistte 2.11.63’lük derece yaparak kazandı. 

Dört ve daha yukarı yaşlı 15 safkan İngiliz atının katıldığı koşuda, MOLUHAN (Strike The Gold-Caminando/Mountain Cat) ikinci, ABJAR ACADEMY (Royal Abjar-Triangle/Diesis) üçüncü, BEST COMMANDER (Last Commander-Hios/Lockton) de dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 28.000 TL olan koşunun farkları 1 Boy - Baş - 4,5 Boy şeklinde gerçekleşti.

 

HAMMURABİ 60. startında 16'ncı birinciliğine ulaştı. 7 yaşındaki safkan son olarak 19 Eylül 2013 Perşembe günü Diyarbakır Hipodromu'nda 2000 metre kum pistte düzenlenen Uls. Diyarbakır Karpuz Festivali Koşusu'nu (Açık - A3) bugünkü jokeyi Ömer Kaya ile kazanma başarısı göstermişti.

 

Kazanan atın sahibi Mustafa Kaya'ya kupasını GAP Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kapaklı verdi.

 

Kupa törenine Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi Cihat Gürüz,  Şanlıurfa Hipodrom Müdürü Mehmet Kazoğlu ve GAP Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldılar.

GAP GAZETECİLER CEMİYETİ

1997 yılında kurulan  GAP Gazeteciler Cemiyeti;  Şanlıurfa, Adıyaman ve Mardin illerinde faaliyet gösteren, bir cemiyettir.

Cemiyetin amacı GAP'ın uygulama merkezi olan Şanlıurfa'da gelişen bir medya oluşturmak için, hizmet içi eğitimi ön planda tutmak, seminer, konferans ve kurslar açmak, her yıl geleneksel olarak ''Yılın Başarılı Gazetecileri'' yarışması düzenleyerek, basın mensupları arasında dayanışma, kaynaşma ve yarışma ortamı yaratmaktır.
 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim