IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ROMA DURDURULAMIYORROMA DURDURULAMIYOR
Tarih : 02.11.2013 09:13  - Benzer Haberleri Göster


Roma 'Çizme'yi aştı!

Serie A'da 10. hafta maçları tamamlanırken, lider Roma, evinde Chievo Verona'yı da yenerek galibiyet serisini 10 maça çıkardı.
İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) 10. hafta maçları tamamlanırken, lider Roma, evinde Chievo Verona'yı da yenerek galibiyet serisini 10 maça çıkardı.

Serie A'da sezona başarılı bir giriş yapan Roma, fırtına gibi esmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılı takım, dün akşam konuk ettiği Chievo Verona engelini Borriello'nun tek golüyle geçerken, galibiyet serisini 10 maça çıkardı.  Bu seriyle Roma, en iyi lig başlangıcını yaparak İtalya futbol tarihine geçti.

Sarı-kırmızılı ekip, galibiyet serisini 11 maça çıkarması durumunda, İngiliz Tottenham Hotspur'un 11 maçlık sezona en iyi  başlangıç rekorunu da egale etmiş olacak.

Lider Roma'yı 5 puan geriden takip eden Napoli de ligin flaş ekiplerinden Fiorentina'yı deplasmanda yenerek puan farkının açılmasına izin vermedi. Fiorentina, bu sezon ikinci kez sahadan mağlup ayrılırken, puan tablosunda 6. sıraya kadar geriledi.

Ligde son iki sezonun şampiyonu ve Galatasaray'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Juventus da evinde, Catania'yı 4-0 ile geçerek, puanını 25 yaptı ve üçüncü sıraya yerleşeşerek zirve takibini sürdürdü.

Sezona iyi başlangıç yapmasına rağmen üst üste puan kayıpları yaşadığı için zirveden uzaklaşan Inter ise Atalanta deplasmanında bir puana razı oldu. Mavi-siyahlı Milano takımı, zirvenin 11 puan gerisinde kalmış durumda.

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lazio ise deplasmanda Milan karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen beraberliği son dakikada bulduğu golle kurtardı.

Serie A'da 10. haftada alınan sonuçlar ve oluşan puan durumu şu şekilde oluştu:

Atalanta-FC Inter: 1-1

Cagliari-Bologna: 0-3

Fiorentina-Napoli: 1-2

Genoa-Parma: 1-0

Hellas Verona-Sampdoria: 2-0

Juventus-Catania: 4-0

Livorno-Torino: 3-3

AC Milan-Lazio: 1-1

Sassuolo-Udinese: 1-2

AS Roma-Chievo Verona: 1-0

- Gol krallığı
10. haftası geride kalan ligde gol krallığı yarışının zirvesinde 10 maçta 9 gol kaydeden Fiorentina'nın golcüsü Giuseppe Rossi bulunuyor.

Gol krallığında en çok gol atan ikinci oyuncu 7 golle Torino'dan Alessi Cerci olurken, üçüncü sırada 6'şar gol kaydeden Interli Rodrigo Palacio ile Juventuslu Carlos Tevez yer alıyor

-Ligde BU HAFTA hafta
Serie A'da 11. haftanın programı, TSİ'ye göre şöyle oluştu:
2 Kasım Cumartesi: Parma-Juventus (19.00), AC Milan-Fiorentina (21.45) ve Napoli-Catania (21.45).
3 Kasım Pazar: Livorno-Atalanta (13.30), Hellas Verona-Cagliari (16.00), Lazio-Genoa (16.00), Sampdoria-Sassuolo (16.00), Udinese-FC Inter (16.00), Torino-AS Roma (21.45) ve Bologna-Chievo Verona (TSİ 21.45)


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim