IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

YARAMAZ ÇOCUK KISA MESAFEDE DE GÜZELYARAMAZ ÇOCUK KISA MESAFEDE DE GÜZEL
Tarih : 18.10.2013 07:48  - Benzer Haberleri Göster

Prens Halim Sait Türkhan Koşusu'nu  YARAMAZ ÇOCUK kazandı
İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 16 Ekim Çarşamba günü düzenlenen Prens Halim Sait Türkhan Koşusu'nu, Erhan Alveroğlu'nun YARAMAZ ÇOCUK (Perfect Strom - Angel Eyes / Always A Classic) isimli safkanı jokey Selim Kaya ile kazandı. Bugün 15'inci kez start alan safkan 1200 metre çim pistteki koşuyu 1.10.28'lik derece ile kazanarak birincilik sayısını 10'a çıkardı.
Üç ve daha yukarı yaşlı 6 safkan İngiliz atının katıldığı koşuyu (Açık - A3) DUTYFREE (Luxor-Freezone/Wolf) ikinci, ASTORYA (Sri Pekan-Melita/ Tagula) üçüncü ve STEEL CAT (Mountain Cat-Steel Girl/Shining Steel) isimli safkan da dördüncü olarak tamamladı. Birincilik ikramiyesi 110.000 TL olan koşunun farkları 1,5 Boy - 1 Boy - Burun şeklinde gerçekleşti.
 
Koşuyu kazanan atın sahibi adına Gökhan Alveroğlu'na kupayı Hatice Celaloğlu verdi.
 
Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine, Türkiye Jokey Kulübü Muhasip Üyesi Dr.Ender Aydıner, TJK Disiplin Kurulu Başkanı Fahri Narmanlı ile TJK Asli Üyesi Hilmi Narmanlı da katıldı.

PRENS HALIM SAİT TÜRKHAN
Türkiye Jokey Kulübü'nün kurucu üyelerinden olan Prens Halim Sait Türkhan, modern yarışçılığın ilk temsilcilerinden olup, ülkemizde safkan yetiştiriciliğinin başlatılıp geliştirilmesinde önemli rol oynamıştır.
Yurt dışından ithal ettiği pek çok atla sayısız yarış kazanmıştır. Alemdağ’da bulunan kendinse ait Baltacı Çiftliği’nde atlarıyla bir asilzade hayatı yaşamış örnek alınacak bir atsever olan Prens Halim Sait Türkhan, 1960 yılında vefat etmiştir. Anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle kendilerini bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim