IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

MANCİNİ: İSTEDİĞİMİZİ  ALDIKMANCİNİ: İSTEDİĞİMİZİ ALDIK
Tarih : 03.10.2013 07:21  - Benzer Haberleri Göster

Mancini, Juventus deplasmanında alınan 1 puanı değerlendirdi.

Galatasaray'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Roberto Mancini, Juventus deplasmanından alınan bir puanın önemini vurguladı ve gelecek günlerde daha da iyi bir performans sergileyeceklerini dile getirdi.
 
Juventus Arena'da oynanan karşılaşmanın ilk devresinde Galatasaray, Drogba'nın attığı golle öne geçti. Juventus, ikinci devrenin son bölümünde bulduğu gollerle skoru 2-1'e getirse de Umut'un golü temsilcimize 1 puanı kazandırdı.
 
Maçın ardından konuşan Mancini, deplasmanda alınan 1 puanın önemini vurgulayarak "Fatih Terim de ilk geldiğinde 2-2 ile başlamıştı. Deplasmanda ayakta durmak zor. Önemli olan grupta canlı kalabilmek için iyi bir maç oynamaktı. " sözlerini sarf etti.
 
İtalyan teknik adam, Drogba'nın performansını da göklere çıkardı ve "Drogba olağanüstü bir iş yaptı. Juventus'a karşı Torino'da tek başına forvet oynamak çok zor. Golünü attı, asistini yaptı." sözlerini sarf etti.
 
İstediklerini elde ettiklerini vurgulayan Mancini, "Takımımız çalışacak daha iyi noktaya gelecek biraz kendine güvenini yansıtması lazım. Zamanla daha iyi olacağız. Bugün sahada kimin olduğu değil nasıl olduğu önemliydi. Sahada canlı kalabilmek önemli ilerleyen dönemlerde değişiklikler olacak elbette." dedi.
 
Takım olarak kazanmak için oynadıklarını belirten Mancini, beraberlik halinde de gruptan çıkma şanslarının devam ettiğini söyledi. Takımın son bölümde yorgun olduğu için Umut Bulut'u tercih ettiği ifade eden Teknik Direktör Mancini, "Burak da çok iyi bir oyuncu ve önümüzdeki maçlarda oynayacak" diye konuştu.
 
Riera ve Amrabat değişikliği ile ilgili gelen bir soruya Mancini, "Riera ilk yarıda biraz yoruldu. Amrabat istediklerimizi yaptı. Penaltıda şanssızlık vardı. Takım genel olarak iyiydi" şeklinde cevap verdi. Genel olarak savunmada iyi olduklarını ifade eden Mancini, "Penaltı maçın durumunu değiştirdi. İkinci gol ise dikkatsizlikten oldu" dedi.
 
Bir başka soru üzerine, 11'i belirlerken Türk ya da yabancı mı diye bakmadığını dile getiren Mancini, yabancı sınırlamasının Türkiye Ligi'nde problem olmayacağını kaydetti. Juventus'u tanımasının kendisi için avantaj olduğunu da belirten Mancini, henüz kendi takımını ise çok iyi tanımadığını söyledi.
 
Türkiye'deki yabancı sayısı

Spor Toto Süper Lig'de yabancı oyuncu kısıtlaması olduğu anımsatılan ve bunun kendisi için problem yaratıp yaratmayacağı sorulan Mancini, "Yabancı sayısının problem olacağını düşünmüyorum. İlk on biri belirlerken, kadroya baktığımda kim yabancı kim değil bakmadım. Tabi ki Türk liginin kuralına uyacağız. Türk oyuncularım da gayet iyi" diye konuştu

KAYNAK:MAÇKOLİK


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim