IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

CHELSEA STEAUA BÜKREŞİ PARAMPARÇA ETTİCHELSEA STEAUA BÜKREŞİ PARAMPARÇA ETTİ
Tarih : 02.10.2013 07:45  - Benzer Haberleri Göster

Stamford Bridge'de Basel'e boyun eğen Chelsea, Steaua Bükreş'e acımadı.

Romanya deplasmanına çıkan Chelsea, Steaua Bükreş'i paramparça etti.
 
Karşılaşmaya oldukça hızlı ve baskılı başlayan Maviler, 19. dakikada Ramires'in kale ağzından kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Golün pası ise transferi oldukça eleştirilen Samuel Eto'o'dan geldi.
 
İlk yarı boyunca baskısını koruyan ve adeta tek kale bir maç oynayan Chelsea, ikinci golünü ise Bükreş'in savunma oyuncusu Daniel Georgievski'nin ters vuruşuyla elde etti. Kendi ağlarını havalandıran Daniel skoru Chelsea lehine 2-0'a getirirken ilk yarının da sonucunu belirledi.
 
Londra temsilcisi ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürdü. Dakikalar 55'i gösterdiğinde İngiliz devi bir kez daha Ramires ile fileleri havalandırdı. Oscar'ın pasını gole çeviren Ramires böylece kendisinin ikinci golünü atarken takımının da üçüncü golünü kaydetti.
 
Maça noktayı koyan ise Lampard'ın golü oldu. 90. dakikada Willian'ın pasında topla buluşan Lampard, ceza sahası dışından düzgün bir şutla topu ağlara yolladı ve maçın skorunu belirledi.
 
Chelsea bu galibiyetle averajı sayesinde 3 puanla ikinci sıraya yükselirken, Bükreş temsilcisi 0 puanda kaldı ve sonuncu sıradaki yerinde kaldı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim