IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

MESAFE UZAYINCA HARD BABY ETKİLİ OLDUMESAFE UZAYINCA HARD BABY ETKİLİ OLDU
Tarih : 19.09.2013 06:54  - Benzer Haberleri Göster
Joe Clarke Koşusu'nu HARD BABY kazandı

18 Eylül Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda düzenlenen Joe Clarke Koşusu'nu (KV - 8 / S) Mesut Bekiroğulları’nın HARD BABY (Unaccounted For - Uni Baby / Flying Spur) isimli safkanı, jokey Ayhan Kurşun ile kazandı.

İki yaşlı 7 safkan İngiliz tayının katılımıyla, 1600 metre çim pistte gerçekleştirilen 68.000 TL ikramiyeli koşuyu,ANTIYOKUS (Mountain Cat-Tahiti/Barbar) ikinci, CAMPIO (Eagle Eyed-Attractive/Sea Hero) üçüncü ve PRESIDENT (Bekmezbey-Bon Vayage/Mujtahid) isimli safkan da dördüncü olarak tamamladı.

Kazanan HARD BABYiçin koşunun bitiriş derecesi 1.38.91 olurken, koşuda farklar Uzak - 2 Boy - 1/2 Boy şeklinde oluştu.

HARD BABY kariyerinin 7. startında 3. birinciliğini elde etti. Bu koşu öncesi tüm startlarını Ankara pistinde alan safkan son olarak 25 Temmuz Perşembe günü 1400 metre çim pistte düzenlenen Şartlı 4 / TR Koşusu'nu kazanma başarısı göstermişti.

JOE CLARKE

Joe Clarke, 1918 yılında Limnos Adası’nda doğdu. Genç yaşlarda sporcu karakteri ağır bastığından Altay’da futbol oynadı. Aynı zamanda ticaret hayatına atılan Clarke, 1975-83 yılları arasında Ege Kuru Meyve ve Mamülleri İhracatçı Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulundu.

1955 yılından itibaren at sevgisiyle tanışan Joe Clarke,1962 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi seçildi ve uzun yıllar Türk atçılığının gelişmesine katkıda bulundu. Kulübümüzde çeşitli yıllarda yönetim kurulu üyeliklerinde bulunan değerli üyemiz 8 Ocak 1983 yılında aramızdan ayrıldı. Ajax isimli Arap atıyla birçok açık yarış kazanan ve yetiştirdiği atlarla hem at sahibi hem de yetiştirici olarak hatırlanan Joe Clark’ı, anısına düzenlenen bu koşu vesilesi ile bir kez daha saygı ile anıyoruz.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim