IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Bakırköy Belediye Başkanlığı KoşusuNU YÜREKKAYAkazandıBakırköy Belediye Başkanlığı KoşusuNU YÜREKKAYAkazandı
Tarih : 22.08.2013 07:10  - Benzer Haberleri Göster
Bakırköy Belediye Başkanlığı Koşusu’nu
YÜREKKAYAkazandı

 
İstanbul Veliefendi Hipodromu 21 Ağustos Çarşamba günü birbirinden önemli ve çekişmeli koşulara ev sahipliği yaptı. Bu koşulardan ilki olan Bakırköy Belediye Başkanlığı Koşusu’nda (KV-7/DHÖ) potoyu önde geçen isim Remazan Kaya’nın sahibi olduğu, jokey Ömer Kaya ile start alan YÜREKKAYA (Bilgin – Gözdenur / Genuine Ruler) oldu.
13 Nisan 2011 tarihinde İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda katıldığı Şartlı 1 koşuyu kazanarak yarış hayatına başlayan YÜREKKAYA, kariyerinin 57. startında 13. birinciliğini elde etti. 5 yaşındaki kır erkek safkan, son olarak 10 Temmuz günü 1400 metre kum (sentetik) pistte katıldığı Mustafa Kemal Tamer Koşusu’nu (KV-7/DHÖW) bugünkü jokeyi Ömer Kaya idaresinde kazanma başarısı göstermişti.
SUNGURBERK’in Komiserler Kurulu Kararı ile start almadığı koşuya dört ve yukarı yaşlı 9 safkan Arap atı katıldı. Çim pistte 1600 metre mesafede gerçekleştirilen ve birincilik ikramiyesi 54.500 TL olan koşuda ÇETİNASLAN (Sülo-Almimruhiye.25/Alaz) ikinci olurken, SARRAF (Haberbatur-Malibu Girl/Monarch Ah) ve İNEGÖLLÜ (Yavuzca-Mencule.53/Rüzgar.30) de tabelanın diğer sıralarını paylaşan isimler oldular. Kazanan YÜREKKAYA için koşunun bitiriş derecesi 1.46.14 olurken, koşuda farklar 2.5 Boy-1/2 Boy-2 Boy şeklinde oluştu.
 
Kazanan atın sahibi Remazan Kaya’ya kupasını Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen verdi. Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine, Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreteri Osman Hattat ve Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Can N. Güven ile davetliler de katıldı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim