IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

87.GAZİ ŞAMPİYONU DİVİNE HEART ÖZEL HABER87.GAZİ ŞAMPİYONU DİVİNE HEART ÖZEL HABER
Tarih : 01.07.2013 06:24  - Benzer Haberleri Göster

Divine Heart kazandı, şampiyon ekip konuştu...
Veliefendi Hipodromu’nda yaklaşık 30 bin kişinin canlı, televizyon ekranlarından da milyonlarca kişinin takip ettiği 87. Gazi Koşusu’nu kazanan Divine Heart’ın ekibi, yarış sonrası duygularını sıcağı sıcağına mikrofonlara anlattı.

Safkanın sahibi Atila Özkan bu formayla koşan ilk atıyla Gazi Kupası kazandığını söylerken, Yücel Bilik ve antrenör Enver Mutlu da ilk kez bir Gazi Koşusu kazanmanın gururunu yaşadılar.
 

Bu kupanın değeri çok büyük

Divine Heart’ın sahibi Atila Özkan “Bu kupanın manevi değeri çok yüksek. Kazandığımız için çok mutluyum. Duygularımı şu anda ifade etmekte zorlanıyorum. Müthiş bir duygu. Atımıza güveniyorduk. Bize şans tanınmıyordu ancak, tabelada olacağımıza inanıyorduk. Çok güçlü rakiplerimiz vardı ancak kazanmayı başardık. Bu bir ekip işi bütün herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Antrenör Enver Mutlu: “Söylenecek çok şey var ama kelimelerle anlatamam. Mehmet Akif Ersoy Koşusu’ndan bu yana içime doğuyordu. Kazanacağımıza inanıyordum. Allah’a çok şükür herkesin ayağını düz bastırdı. Herkesin rüyasında göremeyeceği şeyler bunlar. Herkese teşekkür ediyorum, çok mutluyum.

Yücel Bilik bu sefer şans bana güldü
 Geçen seneki Gazi Koşusu’nu burun farkıyla Halis Karataş’a kaybeden Jokey Yücel Bilik bu kez burun farkıyla da olsa kazanmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Bilik şöyle devam etti “Hayatımda 2. kez Gazi Koşusu’nda at biniyorum. Açık yarışlarda çok at bindim, kazandım ama Gazi Koşusu’nu kazanmak nasip olmamıştı. Geçen sene bindiğim yarışta şanssızlıktan fotoda kaybettim. Bu sene Divine Heart ile birlikteliğimiz Adana’dan beri devam ediyordu. Çok hırslıydık ve ekip olarak da bu yarışa çok adapte olduk ve sonunda bugün birincilik geldi. Aslında şansın da önemi var. Allah’a çok şükür başarılı olduk, çok mutlu ve huzurluyuz.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim