IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ANAFARTALAR KOŞUSU GALİBİ TALİP HAN OLDUANAFARTALAR KOŞUSU GALİBİ TALİP HAN OLDU
Tarih : 01.07.2013 06:15  - Benzer Haberleri Göster

Anafartalar Koşusu’nda TALIP HAN fotoyu önde geçen isim oldu
 
30 Haziran günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleştirilen Anafartalar Koşusu’nda (Açık – G2) Talip Öztürk’ün TALIP HAN (Oratorio – Idle Rich / Sky Classic) isimli safkanı, jokeyi Selim Kaya ile fotoyu önde geçen isim oldu.

Üç yaşlı 12 safkan İngiliz tayının katılımıyla, 2000 metre kum (sentetik) pistte gerçekleştirilen ve birincilik ikramiyesi 147.000 TL olan koşuda SUWAKO (Victory Gallop-Sky Beauty/Bin Ajwaad) ikinci olurken, BACHELOR SON (Bachelor Duke-All Day/Jaded Dancer) üçüncü, DISTANT RISING (Bosporus-Tempo Forzando/Forzando) de dördüncü oldu. Kazanan TALIP HAN için koşunun bitiriş derecesi 2.04.98 olurken, farklar 4.5 Boy - Uzak - 1.5 Boy şeklinde oluştu.

8 Ağustos 2012 tarihinde İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda katıldığı Maiden koşuyla yarış hayatına başlayan TALIP HAN, kariyerinin 10. startında 3. birinciliğini elde etti. 3 yaşındaki doru erkek safkan, son olarak 9 Haziran günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda katıldığı Sait Akson Koşusu’nu (Açık – G3) kazanma başarısı göstermişti.
 

Kazanan atın sahibi Talip Öztürk'e kupasını Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanı ve Yüksek Komiserler Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Celal Sumaytaoğlu verdi.
 
Törende ayrıca Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Demir Görgün kazanan safkanın antrenörü Bahattin Dağ'a...
 
Türkiye Jokey Kulübü Muhasip Üyesi Dr. Ender Aydıner de jokey Selim Kaya'ya şiltlerini verdiler.
Kupa törenine, Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi Mehmet Mircan Fırat ile, Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi Sadettin Sükan da katıldı.

 

 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim