IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ZİEGLER : FAVORİ GALATASARAYZİEGLER : FAVORİ GALATASARAY
Tarih : 11.04.2012 09:35  - Benzer Haberleri Göster

Fenerbahçeli futbolcu Reto Ziegler, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu mücadelesinin matematiksel olarak favorisinin, kendilerinden 5 puan öndeki ezeli rakipleri Galatasaray olduğunu ifade etti.

NTV Spor Televizyonu un sorularını yanıtlayan İsviçreli savunma oyuncusu, aralarındaki puan farkı ve şampiyonluk grubunda son maçı Galatasaray ile yapacakları hatırlatılarak yöneltilen soruya verdiği cevapta, \Bu dönemde maç maç bakmak lazım. Şu anda tabii ki matematiksel olarak daha favori olan taraf, bizden 5 puan önde olan Galatasaray. Ama futbolda her şey bir anda bir yerden başka bir tarafa gidebilir. Biz sonuna kadar Süper Finalde elimizden geleni yapacağız. Hem Galatasarayı yakalamak, hem de şampiyon olmak için\ şeklinde konuştu.

 

-\Avantaj, dezavantaj gibi şeylerden bahsetmek mümkün değil\-

 

Ziegler, Trabzonspor maçıyla başlayacakları şampiyonluk grubu mücadelesiyle ilgili olarak da şunları kaydetti:

 

\Bana göre bu dönemde avantaj, dezavantaj gibi şeylerden bahsetmek mümkün değil. Bütün maçlar herkes için zor olacak. Trabzonda da iyi bir maç ortaya koyduk; 1-1 sona erdi. Biz de iyi oynadık ama Trabzonsporun da gol şansları oldu. Çok sıkı bir maçtı, ortada giden bir maçtı. Taraftarımızın önünde oynamak bizim için önemli. Onların da desteğiyle galibiyetle başlamak istiyoruz. Süper Finale iyi bir giriş yapmak istiyoruz\ ifadelerini kullandı.

 

-\İki kez kupa finalinde kaybettim\-

 

Fenerbahçe in kupayı yıllardır kazanamadığı hatırlatılarak Kayserispor ile yapacakları Türkiye Kupası Çeyrek Final maçıyla ilgili olarak soru üzerine Ziegler, şunları söyledi:

 

\İsviçre ve İtalyada iki kez kupa finalinde kaybettim. Benim için de kupayı kazanmak çok özel bir hedef. Tüm oyuncular için kariyerlerinde yer alan bu kupalardır, başarılardır. Sonuna kadar gitmek istiyoruz, tüm maçları kazanarak finale gitmek ve şampiyon olmak istiyoruz. Kupa da da zorlu maçlarımız olacak ama sonunda biz kazanmak istiyoruz. Ligdeki son maçlarını izledik, özellikle hücumda çok kaliteli bir ekip. Çok dikkatli olmamız lazım. Kazanmak için özellikle son bölümlerde ve 3. bölgede daha dikkatli olmalıyız.\

 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim