IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Miami Heat yıktı geçti!Miami Heat yıktı geçti!
Tarih : 10.06.2013 09:07  - Benzer Haberleri Göster

San Antonio Spurs 84-103 Miami Heat

Final serisi ikinci maçı bu sabaha karşı Miami Heat takımı ev sahipliğinde oynanırken, ilk maçı kazanan San Antonio Spurs takımı bir kez daha konuk ekip oldu.
 
Oyuna 1-0 geride başlayan Miami Heat takımı ilk maça oranla daha istekli ve iyi oynarken, Tim Duncan, Tony Parker ve Manu Ginobili üçlüsü ise ikinci maçta da Spurs’ü sırtlamaya çalışsalar da bu kez başarı elde edemediler.
 
Karşılaşmanın ilk devresi 45-50 Miami Heat takımının üstünlüğü ile sona ererken, Dwyane Wade 10 sayı ve 4 asistle, Mario Chalmers ise 10 sayıyla ilk yarıya damga vuran isimler olurken, LeBron James 4 sayı ve 4 asistle devreyi kapattı.
 
San Antonio Spurs takımında Daniel Green 12 sayıyla ilk devreyi sonlandırırken, ilk maçın yıldızı Tony Parker ise 10 sayı ve 4 asistle oynadı.
 
Üçüncü çeyrekte oyun hızlanırken, Miami Heat takımı bir adım önde performans sergiledi ve son çeyreğe 10 sayı farkla 75-65 önde girdi.
 
Son çeyreğe girilirken maçın en skorer iki ismi 17’şer sayıyla Miami Heat takımından Mario Chalmers ve San Antonio’dan ise Danny Green oldu.

Gecenin sonunda ise Miami Heat takımı 103-84 skorla muhteşem bir galibiyet alırken, seride durumu 1-1’e getirmeyi başardı. Mario Chalmers 19 sayıyla oynarken, LeBron James 17 sayı, 8 ribaunt ve 7 asistle geceyi noktaladı.
 
Chris Bosh ise 12 sayı ve 10 ribauntla galibiyette pay sahibi olmayı başardı. Dwyane Wade 10 sayıyla çift haneli rakamlara ulaşabilen bir diğer oyuncu oldu.
 
Spurs takımında Danny Green 17 sayıyla, Tony Parker 13 sayıyla, Gary Neal ise 10 sayıyla mağlubiyeti engelleyemezken, Tim Duncan ise 9 sayı ve 11 ribauntla galibiyet için oldukça yetersiz kaldı.
 
Final serisinin üçüncü ve dördüncü maçına San Antonio Spurs takımı ev sahipliği yapacak.

(Selçuk AYTEKİN / Ajansspor)


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim