IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

CİHANIM EN SONUNDA GÜLEN TARAF OLDUCİHANIM EN SONUNDA GÜLEN TARAF OLDU
Tarih : 10.06.2013 08:53  - Benzer Haberleri Göster
İsmet İnönü Koşusu’nda son sözü CİHANIM söyledi
 
Tük yarışçılığının en önemli koşusu olan Gazi Koşusu’nu 1930 yılında “Olgo” isimli safkanıyla kazanan, II. Cumhurbaşkanımız İsmet İnönü adına düzenlenen koşuyu, Osman Karaoğlan’ın sahibi olduğu CİHANIM (d.e. Bin Ajwaad – Roxie Hart / DANEHILL) jokeyi Gökhan Kocakaya ile kazandı. Geçen yıl G1 Ankara Koşusu’nu kazandıktan sonra bugün kariyerinin 19. startında 2. Grup yarışını kazanan safkan sergilediği performansıyla başarılarını bir yenisini daha ekleyerek birincilik sayısını 6’ya çıkardı.
4 ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus çim pistteki 2000 metre mesafeli koşuya (Açık – G2) 9 safkan katıldı. Bu önemli mücadelede ikinciliği geçtiğimiz yılki koşunun galibi MİTİCO (Red Bishop – Princess Galina / SPECTRUM) elde ederken, STEP BY STEP (Mountain Cat – Committal / CHIEF’S CROWN) ile KALİMDOR (Cape Cross / Dawn Surprise / THEATRICAL) isimli safkanlar da tabelanın diğer sıralarını tamamladılar. Birincilik ikramiyesi 147.000 TL olan koşunun farkları ½ boy – 1,5 boy – 1 boy şeklinde gerçekleşti.
 
Koşuyu kazanan atın sahibi adına Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Demir Görgün’e kupayı İsmet İnönü verdi. Şeref tribününde düzenlenen törene, Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreteri Osman Hattat, Türkiye Jokey Kulübü Muhasip Üyesi Dr. Ender Aydıner, Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Can N. Güven ve İlyas İlbey’in yanı sıra TJK Asli Üyesi Akgün Midillili ile davetliler de katıldı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim