IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ALTILI ÖNCESİ FAVORİMİZ OLAN TONYADAN GÜZEL BİR BAŞARI DAHA GELDİALTILI ÖNCESİ FAVORİMİZ OLAN TONYADAN GÜZEL BİR BAŞARI DAHA GELDİ
Tarih : 06.06.2013 11:32  - Benzer Haberleri Göster

Celalettin Çubukçu Koşusu'nu  TONYA kazandı
5 Haziran Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda düzenlenen Celalettin Çubukçu Koşusu'nu (KV - 7 / D) Nancy Kibar'ın TONYA (Unaccounted For - Pergola / Mtoto) isimli kısrağı, jokeyi Halis Karataşile kazandı.
Dört ve daha yukarı yaşlı 7 safkan İngiliz kısrağının katılımıyla, 2200 metre çim pistte gerçekleştirilen ve birincilik ikramiyesi 54.500 TL olan koşuda MYSTICAL STORM (Unaccounted For-Nağme /Lockton) ikinci olarak tamamlarken, GOLDEN STEP (Gold Away-Chanteleau/A.P.Indy) üçüncü, WHITE LILY (Shining Wolf-Enhance/Entrepreneur) da dördüncü oldu.
Kazanan TONYA için koşunun bitiriş derecesi 2.17.88 olurken, farklar 2 Boy - Burun - 1/2 Boy şeklinde gerçekleşti.
TONYA, 26. startında 7. birinciliğini elde etti. Unaccounted For'un 6 yaşındaki doru kısrak safkanı, son olarak aynı hipodrom ve pistte 26 Nisan Cuma günü 1600 metre üzerinden düzenlenen Tali Çalbatur Koşusu'nu (Açık - G3 / D) kazanma başarısı göstermişti.
 
Koşuyu kazanan atın sahibi adına N. Arek Kuyumciyan'a kupayı Leyla Çubukçu verdi.
 
Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine Türkiye Jokey Kulübü Muhasip Üyesi Dr. Ender Aydıner ile davetliler katıldı.
CELALETTİN ÇUBUKÇU
Celalettin Çubukçu, İstanbul'da 1921 yılında doğdu. İstanbul Kabataş Erkek Lisesi'nden mezun olup, Yüksek Ziraat Fakültesi'ni bitirdi. Tarım Bakanlığı Ziraat Okulu'nda Müdür Yardımcılığı ve Toprak Su İşleri 1. Bölge Müdürlüğü yaptı. 1964 yılında atçılığa başlayan Celalettin Çubukçu, 1971 yılında TJK Asli Üyesi oldu.
Sahalarımızda uzun yıllar at koşan ve 1994 yılında kaybettiğimiz Celalettin Çubukçu’yu, anısına düzenlen bu koşu vesilesiyle bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim