IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

KARAÜZÜM RAKİPLERİNİ GERİDE BIRAKTIKARAÜZÜM RAKİPLERİNİ GERİDE BIRAKTI
Tarih : 03.06.2013 11:20  - Benzer Haberleri Göster

65. T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Koşusu’nu KARAÜZÜM kazandı

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı adına, bu yıl 65’incisi düzenlenen koşuyu, Kamil Kılınç’ın sahibi olduğu Karaüzüm, jokey Ahmet Çelik ile 2.44.22’lik derece yaparak kazanmayı başardı.

 
Koşuyu kazanan safkanın sahibi adına Sinan Kılınç’a kupayı, T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker verdi.
75.Yıl Ankara Hipodromu’nda 1 Haziran Cumartesi günü gerçekleşen çim pistteki 2400 metre mesafeli koşuda, 11 dört ve daha yukarı yaşlı safkan Arap atı birincilik mücadelesi verdi.
Birincilik ikramiyesi 420.000 TL olan (Açık – G1 / DHÖ / TR) koşuda koşuda YAKUPBEY (Sağanak-Rükentay/Ersoylu) ikinci olurken, KARAESER (Birader-Avşarkızı/Tırpan) üçüncü, YALNIZEFE (Tamerinoğlu-Mercanhanım/ Bamka.3) de dördüncü olarak ayrıldı. Sonucu merakla beklenen önemli koşunun farkları, 4,5 Boy – 1,5 Boy – 1,5 Boy şeklinde gerçekleşti.

KARAÜZÜM (Halid – Biriçimsu / Batyskaf) bu birincilikle sahibine 420.000 TL para ikramiyesi kazandırdı.

 
 
T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, ayrıca koşuyu kazanan safkanın antrenörü Ferhat Taş ile jokeyi Ahmet Çelik’e de plaketlerini verdi.
 
Kupa törenine T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı ve YKK Başkanı Vedat Mirmahmutoğulları, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanı ve Yüksek Komiserler Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Celal Sumaytaoğlu, Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi Mustafa Özdemir, Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Adalı ve Muhasip Üye Dr. Ender Aydıner ile TİGEM Genel Müdürü Mehmet Halis Bilden de katıldı.
17 Mayıs 2011 tarihinde 75. Yıl Ankara Hipodromu’nda katıldığı koşuyu kazanarak yarış hayatına başlayan KARAÜZÜM, kariyerinin 27. startında 4. Grup 1 galibiyetini elde ederken, toplamda ise birincilik sayısını 13’e yükseltti. 5 yaşındaki kır erkek safkan, son olarak 20 Mayıs günü Bursa Osmangazi Hipodromu’nda koşulan Orhangazi Koşusu’nu (G3 / DHÖ) bugünkü jokeyi Ahmet Çelik idaresinde kazanma başarısı göstermişti.
KARAÜZÜM'ün kazandığı Grup Koşular:
(Çanakkale Zaferi, Haralar, İstiklal savaşı ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı) (G1)
(Karacabey Tarım İşletmeleri, Aziziye, TİGEM ve Mohaç) (G2)
(Şekerpınar, Ankara Vali, Orhangazi) (G3)


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim