IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ESKİŞEHİR YARI FİNALDEESKİŞEHİR YARI FİNALDE
Tarih : 11.04.2012 06:36  - Benzer Haberleri Göster

ESKİŞEHİRSPOR 3-0 MP.ANTALYASPOR

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Medical Park Antalyasporu 3-0 yenerek adını yarı finale yazdıran Eskişehirsporda teknik direktör Ersun Yanal, ilk golü bulduktan sonra rahatladıklarını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Medical Park Antalyasporu 3-0 yenerek adını yarı finale yazdıran Eskişehirsporda teknik direktör Ersun Yanal, ilk golü bulduktan sonra rahatladıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ersun Yanal, Medical Park Antalyasporun ligde konumu nedeniyle son dönemde sıkıntı yaşadığını hatırlatırken, \Rakibimize saygı duyuyorum. Onlar uzun süredir ligde bulundukları yer gereği ciddi bir erozyon yaşadılar. Fiziksel ve ruhsal dejenarasyon içindeydiler. Biz golü bulduktan sonra direnç gösteremediler. Onları anlıyorum\ dedi.

Eskişehirspor olarak futbol oynamak ve sonuca gitmek isteyen, yeteneklerini kullanan bir ekip olduklarını aktaran Yanal, kendilerine destek veren taraftarlarına övgüde bulunurken, \Eskişehirsporun finale kalması için bu desteğe ihtiyacı var. İyi futbol oynuyoruz ve bunu sürdüreceğiz. Amacımız Avrupaya gitmek. Var gücümüzle her maça asılacağız. Finale kadar gideceğimizi düşünüyorum. Kupayı kazanmak istiyoruz. Eskişehirspora böyle bir keyfi yaşatmak en büyük amacımız\ diye konuştu.

BATUHANIN DURUMU İYİ
Karşılaşmanın son 10 dakikasını tamamlayamayan Batuhan Karadenizin durumunun iyi olduğunu belirten Ersun Yanal, bu oyuncuyla ilgili değerlendirmede de bulunurken, \Uzun zamandır iyi performans vermiyordu ve problem yaşıyordu. İyi bir oyuncu. Onu kazanmak gerektiğini düşünüyorum. Onda ısrar edeceğiz. Önemli bir değer. Hatalarını deneyim olarak kabul edecek. Biz de ona destek olacağız\ ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim