IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ASTORYA ZOR GRUPTA BİRİNCİ OLDUASTORYA ZOR GRUPTA BİRİNCİ OLDU
Tarih : 25.05.2013 09:56  - Benzer Haberleri Göster

Mehmet Anuş Sel Koşusu’nu  ASTORYA kazandı

24 Mayıs Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda koşulan Mehmet Anuş Sel Koşusu’nu (KV-6) Cengiz Taşkıran’ın sahibi olduğu ASTORYA (Sri Pekan – Melita / Tagula) jokeyi Akın Sözen ile kazandı.

 4 Mart 2012 tarihinde İzmir Şirinyer Hipodromu’nda katıldığı Maiden koşuyu kazanarak yarış hayatına başlayan ASTORYA, yarış hayatının 9. startında 4. birinciliğini elde etti. 4 yaşındaki doru erkek safkan, son olarak 16 Mart günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda katıldığı 1400 metre kum (sentetik) pistteki Handikap-17 koşuyu jokey Mehmet Kaya ile kazanma başarısı göstermişti.

 YOU AGAIN isimli kısrağın Komiserler Kurulu Kararı ile koşudan çıkarılmasının ardından 4 ve yukarı yaşlı 9 safkan İngiliz atının katılımıyla, 1500 metre kum (sentetik) pistte gerçekleştirilen ve birincilik ikramiyesi 46.000 TL olan koşuda DARK BOY (Elusive City-Labetera/Lujain) ikinci olurken, DOKU (Ocean Crest-Irish Victory/Danehill) üçüncü, BABAYİĞİT (Royal Abjar-Prima Faciee/Primo Dominie) de dördüncü olarak koşuyu tamamladı. Kazanan ASTORYA için koşunun bitiriş derecesi 1.31.77 olurken, farklar 3 Boy - 3.5 Boy - Boyun şeklinde gerçekleşti.

 Koşuyu kazanan atın sahibi Cengiz Taşkıran’a kupayı Oktay Tanju Sel verdi. Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine, Türkiye Jokey Kulübü Muhasip Üyesi Dr. Ender Aydıner ve TJK Yönetim Kurulu Üyesi Demir Görgün ile TJK Asli Üyesi A. Hücum Tulgar ve davetliler de katıldı. 

      MEHMET ANUŞ SEL

  Mehmet Anuş Sel, 50 yılı aşkın süre at sahipliği ve at yetiştiriciliği yapmış, Türk atçılığının gelişmesi, başarılı atların, at sahiplerinin, jokey, apranti, antrenör ve seyislerin yetişmesine büyük katkılar sağlamıştır. 2010 yılında vefat eden Mehmet Anuş Sel’i anısına düzenlenen bu koşu vesilesi ile bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.
 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim