IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ARDA KUPAYI KAPTIARDA KUPAYI KAPTI
Tarih : 18.05.2013 06:00  - Benzer Haberleri Göster

İspanya Kral Kupası finalini muhteşem bir geceye sahne olurken, olaylı biten maçta kupaya uzanan taraf milli oyuncumuz Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid oldu.

Real Madrid [1 - 2] Atletico Madrid
14' [1-0] C. Ronaldo
35' [1-1] D. Costa
98' [1-2] Miranda
114' C. Ronaldo (kırmızı kart)
125' Gabi (kırmızı kart)

Mesut'un kullandığı köşe vuruşunda Ronaldo’nun kafa golüyle Real Madrid, Kral Kupası finaline önde başladı.

Skoru eşitleyen Atletico Madrid oyuncularından adeta derslik bir gol geldi.. Miranda’nın savunmadan attığı topu alan Falcao, orta sahada iki Real Madridli oyuncuyu egale ederek pasını Costaya aktardı. Savunma arkasına sarkan Costa, yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Maçın ilk sarı kartını Ramos’un suratına kadar ayağını kaldıran milli oyuncumuz Arda Turan gördü

Maçın ikinci yarısına hükmeden Real Madrid, maç genelinde 3 kez direği geçemedi.

77. dakikada Benzema’nın rakibine yaptığı faul sonrası hakeme sert tepkilerde bulunan Mourinho, soyunma odasına gönderildi..

Mourinho'nun ihrac edilmesinin ardından kontrolu kaybeden Real Madridli oyuncular Atletico Madrid'e pozsiyon şansı verirken, iki takım da 90 dakika sonunda kupaya ulaşamadı.

İlk uzatmaya hızlı başlayan Atletico Madrid, Juanfran'ın sağdan yaptığı ortaya ön direkte iyi yükselen Miranda ile golü buldu.

Gabi tarafından sert bir faulle düşürülen Ronaldo, yerdeyken rakibine tekme attı. Yan hakemin uyarısı ile oyunu durduran hakem Carlos Clos Gomez, Portekizli yıldızı kırmızı kart ile oyundan attı.

Bu olaylar yaşanırken Atletico Madrid kalecisi Thibaut Courtois, tribünlerinden atılan bir madde sonrası yerde kaldı. Kısa süreli sakatlık geçiren Courtois oyuna devam etti.

14 yıl aradan sonra Real Madrid'i yenmeyi başaran Atletico Madrid, Kral Kupası'nı da 10. kez müzesine götürmeyi başardı.

Olaylı maçın sonuna 5 dakikalık uzatma ilave edildi, Gabi son dakikada ikinci sarı karttan atıldı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklama doğrultusunda Atletico Madrid, kupa kutlamasını cumartesi günü Neptün Meydanı'nda yapacak.

KAYNAK:AJANSSPOR


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim