IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Atilla Midillili Koşusu’nu WHITE RAM kazandıAtilla Midillili Koşusu’nu WHITE RAM kazandı
Tarih : 08.05.2013 07:48  - Benzer Haberleri Göster

 


 5 Mayıs Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda, Atilla Midillili anısına düzenlenen koşuyu Alaettin Akkoç’un sahibi olduğu WHITE RAM (Sri Pekan –Endless Freedom / Zilzal) jokeyi Halis Karataşile kazandı.

 Dört ve yukarı yaşlı 6 safkan İngiliz atının katılımıyla, 1500 metre kum (sentetik) pistte gerçekleştirilen ve birincilik ikramiyesi 68.000 TL olan koşuda MY LIFE (Royal Abjar-Harbinger/Lockton) ikinci olurken, HAYRİ BABA (Distant Relative-Rettin/Down The Flag) üçüncü, INVASION (Tagula-Engagement/Generous)da dördüncü oldu. Kazanan WHITE RAM için koşunun bitiriş derecesi 1.32.49 olurken, farklar 1.5 Boy-2 Boy-Baş şeklinde gerçekleşti.

17 Kasım 2010 tarihinde İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda katıldığı Şartlı-1 koşuyla yarış hayatına başlayan WHITE RAM, kariyerinin 23. startında 10. birinciliğini elde etti. 5 yaşındaki doru erkek safkan, son olarak 5 Nisan günü yine İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda katıldığı 1400 metre çim pistteki Gülhane Parkı Koşusu’nu (KV-6) jokeyi Selim Kaya idaresinde kazanmıştı.

Koşuyu kazanan atın sahibi Alaettin Akkoç’a kupayı Birsen Midillili verdi. Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine, Türkiye Jokey Kulübü Muhasip Üyesi Dr. Ender Aydıner, TJK eski Başkanlarından ve Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi Yasin Kadri Ekinci ve TJK Asli Üyesi Akgün Midillili ile davetliler de katıldı.

ATİLLA MİDİLLİLİ

 1933 yılında İstanbul'da doğan Atilla Midillili, eğitimini Işık Lisesi ve Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde tamamladıktan sonra askerliğini subay olarak Kore'de yaptı. İş hayatına Unilever Türkiye'de başlayan ve bu kurumda 25 yıl üst düzey görevlerde bulunan Midillili, aynı kurumdan emekli oldu. İki dönem YASED Başkanlığı yapan Midillili, Büyük Kulüp’te beş dönem 2. Başkanlık görevinde bulunmuş olup, ayrıca diğer sivil toplum kuruluşlarının yönetim kurullarında faal olarak görev yapmıştır.  En büyük hobisi, babası Nuri Midillili ve kardeşi Akgün Midillili gibi  at sahipliği ve yetiştiriciliği yapmak olan Atilla Midillili, 1997 yılında TJK Yönetim Kurulu’nda görev yapmakta iken vefat etti. Anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle kendisini bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.
 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim