IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

TRABZONSPOR BAŞKENT SEMALARINDATRABZONSPOR BAŞKENT SEMALARINDA
Tarih : 16.03.2012 07:39  - Benzer Haberleri Göster

Spor Toto Süper Ligde 31. haftanın açılış karşılaşmasında, Trabzonspor Gençlerbirliği deplasmanına çıkıyor.

 

Ankara 19 Mayıs Stadı da saat 20:00de başlayacak ve Lig TVden naklen yayınlanacak karşılaşmada hakem Özgür Yankaya düdük çalacak.

Trabzonsporda, uzun süreli sakatlıkları bulunan Vittek ve Glowacki ile kart cezalısı Volkan Şen kadroda yer almazken, Sivasspor maçında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Olcan ve Zokora ın durumları ise maç saatinde belli olacak.

Bordo-mavili takımın karşılaşmaya; Tolga, Celustka, Mustafa, Giray, Cech, Serkan, Colman, Aykut, Alanzinho, Halil ve Burak 11i ile çıkması bekleniyor.

Trabzonsporda Zokora ve Henrique ise kart sınırında yer alıyor. Bu futbolcular, sarı kart görmeleri halinde gelecek hafta Galatasaray ile yapılacak derbi maçta forma giyemeyecekler.

Gençlerbirliği de ise sakat olan Cem Can, Emre Aygün ve Curri in yanı sıra kart cezalısı Randall Azofeifa da forma giyemeyecek.

-Burak, Başkent e rekor arayacak-
Trabzonsporun golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Başkent e rekor kırmaya çalışacak.

Ligde 30 golü bulunan Burak, Gençlerbirliği maçında gol atması halinde 2004-2005 sezonunda kaydettiği 31 golle şu ana dek bordo-mavili takımın bir sezonda en fazla gol atan oyuncusu olan Fatih Tekke in rekorunu egale etmiş olacak.

Burak Yılmaz, 2 gol atması durumunda ise bir sezonda bordo-mavili takımda en fazla gol atan oyuncusu unvanını elde ederek kulüp tarihine geçecek.

Beşiktaş maçında 30uncu golüne ulaştıktan sonra geçen hafta penaltı kaçırdığı Sivasspor maçında Fatih Tekke in gol sayısını yakalama şansını kaçıran bordo-mavili futbolcu, Ankarada bu hedefini gerçekleştirmeye çalışacak.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim