IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

REAL MUCİZE İÇİN ZAMANA TAKILDIREAL MUCİZE İÇİN ZAMANA TAKILDI
Tarih : 01.05.2013 06:49  - Benzer Haberleri Göster

Real mucizenin eşiğinden döndü!

Real Madrid, 4-1 rövanşında zoru başarmaya çalıştı, golü çok geç bulmasına rağmen finale de yaklaştı.. İspanyol devine bir gol daha lazımdı ama bulamadı, Dortmund Şampiyonlar Ligi'nde finale kaldı..
Real Madrid: 2 - Borussia Dortmund: 0

Stat: Santiago Bernabeu

Hakemler: Howard Webb, Darren Cann, Michael Mullarkey (İngiltere)

Real Madrid: Diego Lopez, Varane, Ramos, Coentrao (Dk. 57 Kaka), Mesut Özil, Xabi Alonso (Dk. 67 Khedira), Essien, Modric, Di Maria, Ronaldo, Higuain (Dk. 57 Benzema)
 
Borussia Dortmund: Weidenfeller, Subotic, Hummels, Piszczek, Schmelzer, Bender (Dk. 90 Santana), İlkya Gündoğan, Götze (Dk. 14 Kevin Grosskreutz), Reus, Blaszczykowski, Lewandowski (Dk. 87 Kehl)
 
Goller: Dk. 82 Benzema, Dk. 88 Ramos

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, Almanya'da 4-1 mağlup olduğu Borussia Dortmund'u konuk etti.
 İki takım grup aşamasında da karşı karşıya gelmiş, Dortmun Almanya'da 2-1 yendiği rakibiyle deplasmanda ise 2-2 berabere kalmıştı.
 
Gollere ihtiyacı olan Real Madrid, maça hızlı başladı. İlk 15 dakikalık bölümde 3 net pozisyon yakalayan İspanyol devi, bunları golle sonuçlandıramadı.
 
15 dakikalık baskıyı gol yemeden atlatan Dortmund, bu bölümün ardından oyunu soğutmaya başladı ve devre arasına golsüz eşitlikle girildi.
 
İkinci yarının hemen başında bu kez Dortmund gole çok yaklaştı. 50. dakikada hafif sağ çaprazdan ceza sahasına giren Lewandowski'nin vuruşu üst direkten döndü.
 
İyice riskleri alan Real Madrid karşısında Alman ekibi hızlı ataklarla gol aramaya başladı. Bunlardan en önemlisinde 62. dakikada İlkay Gündoğan zoru başardı. Sağdan yapılan yerden ortada boş durumdaki İlkay, kaleci Lopez'i nişanladı.
 
Real Madrid, aradığı golü maçın son anlarına girilirken buldu. 82. dakikada Mesut'un hazrladığı pozisyonu Benzema filere gönderen isim oldu.
 
Golden sonra Real Madrid baskısını artırdı ve oyunu rakip yarı alana yığdı. 88. dakikada da tur için iyice umutlandı. Bu kez Benzema'nın hazırladığı pozisyonu Ramos golle sonuçlandırdı.
 
Yemeden atacağı 1 gol Real Madrid'i finale taşıyacaktı ancak kalan kısa sürede bunu başaramadı ve maç 2-0 sonuçlandı.
 
Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon ilk yenilgisini alan Dortmund, ilk maçta aldığı 3 farklı skorla adını finale yazdırdı.
KAYNAK:AJANSSPOR


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim