IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ŞAMPİYONLUK G.SARAYIN ELİNDEŞAMPİYONLUK G.SARAYIN ELİNDE
Tarih : 29.04.2013 07:23  - Benzer Haberleri Göster


''Şampiyonluk G.Saray'ın elinde''

Şampiyonluk yarışında olasılıkların Galatasaray'ın elinde olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, Burak Yılmaz'dan övgüyle söz etti.
Galatasaray'ın Gaziantepspor deplasmanında tecrübesiyle kazandığını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Sonuçta psikolojik şartları zor olan maçta ve son haftalarda formda olan Gaziantepspor'dan alınan 3 puanın önemi çok fazla. Sivasspor'u yenerse şampiyon artık. Galatasaray, 'ben 3 puanımı alayım Fenerbahçe ne yaparsa yapsın' dedi. Artık matematik olarak ligi bitirecek. Şampiyonlukta 19-18 olacak ve öne geçecek. Fatih Terim'in üst üste 2 toplamda 6. şampiyonluğu olacak. Önümüzdeki hafta artık Galatasaray için tek önemli şey 3 puan" dedi.
 
"G.Saray yönetimi takdir edilmeli!"
Ara transfer döneminde yapılan transferler için Galatasaray yönetiminin takdir edilecek bir durum olduğunun altını çizen Dilmen, "Takım iyi giderken devre arasında takviye yapan yönetime de saygı duymak lazım. Galatasaray favoriydi zaten, Fenerbahçe'ye göre ibresi daha öndeydi. Final maçları tecrübeyle kazanılır. Bizim zamanımızda da böyleydi. Bu durumlarda büyük takımla Anadolu takımları arasındaki fark ortaya çıkıyor. Galatasaray emin adımlarla lige başladı ve bitiriyor." şeklinde konuştu.
 
"Burak'ın piyasası var"
Galatasaray'ın tek golünü atan Burak Yılmaz'a da övgüler yağdıran Dilmen, "Hep söylüyorum yetenek yetmez, yetenek ve kişilik lazım, kişilik derken iyi insan kötü insan olarak demiyorum. Futbol açlığından, arzusundan bahsediyorum. Burak'ın eksiği pas alışverişleri. Bazı eksiklerini giderdi ve büyük bir gelişim gösterdi. Dar alanda pas alışkanlıklarını geliştirmesi lazım. Messi ve Ronaldo neden bir ton gol atıyor. Çünkü seviyorlar. Burak'ta bunlardan, çalışan oyunculardan bir tanesi. Avrupa'da ciddi bir piyasası var. Hep yazıyorlar ama ben Burak'ın ne hakemle ne rakibiyle ne de arkadaşlarıyla hiçbir problemini görmedim. Gayet saygılı düzgün bir isim. Drogba artık her yerden vurmaya başladı. Bu biraz hücum disiplininde kopmalar yaşattı." dedi.

KAYNAK:AJANSSPOR


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim