IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

QUARESMA DAN YENİ İMAJQUARESMA DAN YENİ İMAJ
Tarih : 10.04.2012 09:24  - Benzer Haberleri Göster

Ronaldo’nunki gibi saçlarına çizik attırmak isteyen Q7 kuaför ölçüyü tutturamayınca kafasını sıfıra vurdurdu.

BEŞİKTAŞ’ın yıldızı Ricardo Quaresma imaj değişikliğine giderek saçlarını kazıttı. Saçlarından sıkılan ve yaşadığı şanssızlığı buna bağlayarak Karabük dönüşünde kuaföre uğrayan Portekizli futbolcu bir kazaya kurban gitti! Q7, saçının sağ tarafına Real Madrid’de oynayan Cristian Ronaldo’nunki gibi çizgi şeklinde bir model yaptırmak istedi. Ancak kafasındaki çizik fazla oyunca beğenmedi ve kuaföre kızarak sıfır numaraya vurmasını istedi.

Arkadaşları takıldı


İdmana kazınmış kafası ile gelen Quaresma’ya arkadaşları bol bol takıldı. Almeida, Q7’nin yeni imajını “Havaların ısınmasına” bağlarken, Fernandes “Sana her türlü saç yakışıyor” diye destek verdi. Muhammed de “Kafasında o kadar çok pozisyon var ki, ben izlerken yoruluyorum. Sanırım o yoğunluktan kurtulmak için bu kararı aldı” diye espri yaptı. Q7 ise “Ne yapsam olay oluyor, demek ki bende bir şeyler var” diye şakayla karışık yorumda bulundu.

İnönü Stadı’na Erdoğan garantisi


BEŞİKTAŞ’ın dünkü yönetim kurulu toplantısında Fiyapı İnönü Stadı’nın bulunduğu yerde yeniden inşa edileceği açıklandı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Çin gezisinde İnönü Stadı’nın yerinde yapılması için garanti aldığı, Başbakan Erdoğan, Fikret Orman’a, “Stadın yeniden yapılmasına ilişkin projenizi getirin, onun üzerinden konuşalım” dediği öğrenildi.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim