IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

MOURİNHO DAN İTİRAF ; KORKTUK!MOURİNHO DAN İTİRAF ; KORKTUK!
Tarih : 10.04.2013 06:13  - Benzer Haberleri Göster

Mourinho'dan itiraf; ''Korktuk!''

Galatasaray'a mağlup oldukları halde turlayan Real Madrid'in hocası Jose Mourinho, Galatasaray'dan övgüyle söz ederken bir ara korktuklarını dile getirdi.
Jose Mourinho'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri;
İki farklı 45 dakika oldu. İlk yarıyı biz kontrol ettik golü de attık. Herkes her şeyin bittiğini düşündü. İkinci yarı Galatasaray çok farklı bir mücadele etti. Futbol böyle bir şey. Galatasaray çok iyi oynadı ve bizden çok iyiydiler. Bizi çok zor durumlara soktular. Açıkçası bir ara korktuk. Biraz bocaladıktan sonra tekrar toparlandık ve her şey normale döndü. Galatasaray hak ettiği bir galibiyet aldı. Gurur duyulacak bir oyun oynadılar.
 
Benim takımım kaybetmişse kazanan takımı tebrik ederim. Kendilerine güvenen, inanmış ve gururlu bir takımla oynadık. Maç bittikten sonra onların yanına gidip kendilerini tebrik ettim.”
 
Basın toplantısı

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Mourinho, Türk Telekom Arena'daki atmosferden ne kadar etkilendiklerinin sorulması üzerine, atmosferin kendilerini değil Galatasaray'ı etkilediğini kaydetti.
 
"Tüm maçlarımızı böyle atmosferlerde oynamak isteriz" diyen Portekizli çalıştırıcı, "Oyuncularım bu atmosferden etkilenmediler ama Türk futbolcular etkilendiler. Bu atmosferi kullanarak muhteşem bir maç çıkardılar. Evet Şampiyonlar Ligi'ne veda ettiler ama keşke tüm takımlar böyle mücadele ettikten sonra veda etseler. Kalplerini, gururlarını ortaya koyarak çok büyük bir güçle oynadılar" şeklinde konuştu.
 
Yöneltilen bir soru üzerine, maçın ikinci yarısında skorun 3-1 olmasının ardından tehlikenin farkına vardıklarını dile getiren Mourinho, oyuna Albiol'u alarak son 10 dakikada beklediklerinden daha az tehlike yaşadıklarını dile getirdi.
 
-''Gol yiyeceksek, Sneijder ve Drogba'yı tercih ederim''-
Jose Mourinho, eski öğrencileri Sneijder ve Dorgba'nın bugün kendi takımına gol attıklarının hatırlatılması üzerine, ''Eğer benim takımıma gol atılacaksa, gol yiyeceksek, Sneijder ve Drogba olmasını tercih ederim. Sneijder ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu bundan sonra da gösterecektir. Drogba ise her zaman Drogba'dır. Ölene kadar futbolcu yeteneklerini taşıyacaktır'' diye konuştu.

KAYNAK:AJANSSPOR


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim