IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

GIFTED AKAY JOKEYİNİ SEVDİGIFTED AKAY JOKEYİNİ SEVDİ
Tarih : 27.03.2013 08:19  - Benzer Haberleri Göster

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Koşusu'nu GIFTED AKAY kazandı

26 Mart Salı günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda koşulan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Koşusu'nu (KV 6) Atilla Seriner'in GIFTED AKAY (Shamardal – Nimble Fantasy / Lear Fan) isimli safkanı, jokeyi Halis Karataş ile 1300 metre kum pistte 1.20.31'lik derece yaparak kazandı.

Dört ve daha yukarı yaşlı 8 İngiliz atının katıldığı koşuda; DAYI (Divine Light-Morris Code/Lost Code) ikinci, MURATHAN (Royal Abjar-Avşarkızı/Royal Bequest) üçüncü, MIA BOY (Ocean Crest-Last Concert/Thunder Bolt 1) da dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesinin 39.500 TL olduğu koşuda farklar 1 Boy - Uzak - 1/2 Boy şeklinde oluştu.GIFTED AKAY36. startında 8. birinciliğini elde etti. Doru erkek safkan son birinciliğini aynı hipodrom ve pistte 27 Ocak Pazar günü 1300 metrede düzenlenen Şartlı 2 Koşusu'nda elde etmişti.

Törende Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir günün anısına Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Adalı'ya bir buket çiçek takdim etti.Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine, Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi ve Türkiye Jokey Kulübü eski Başkanlarından Behçet Homurlu, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri ile Adana Hipodrom Müdürü Teyfik Süha Mutlu da katıldı.

 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim