IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

EGE DERBİSİNDE MÜTHİŞ FİNAL ,RAMPOLDİ NİN OLDUEGE DERBİSİNDE MÜTHİŞ FİNAL ,RAMPOLDİ NİN OLDU
Tarih : 25.03.2013 10:47  - Benzer Haberleri Göster

Ege Derbisi’ni  RAMPOLDI  kazandı


İzmir Şirinyer Hipodromu’nda heyecanın doruk noktasına ulaştığı Ege Derbisi’nin galibi, Tracy Kuyumciyan’ın sahibi olduğu, jokey Mehmet Kaya idaresindeki RAMPOLDI (a.e. Bosporus – Deep Sea / Distant Relative) oldu. Kazanan RAMPOLDI için koşunun bitiriş derecesi 2.21.01 olurken, farklar Boyun-2.5 Boy-5 Boy şeklinde oluştu.
1 Temmuz 2011 tarihinde İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda katıldığı Maiden koşuyu kazanarak yarış hayatına başlayan RAMPOLDI, kariyerinin 25. startında 14. birinciliğini elde etti. 4 yaşındaki al erkek safkan, son olarak 23 Aralık 2012 tarihinde yine İzmir Şirinyer’de katıldığı Kubilay Koşusu’nu (G3) kazanma başarısı göstermişti.
24 Mart Pazar günü gerçekleştirilen ve birincilik ikramiyesi 112.500 TL olan kum pistteki 2200 metre mesafeli koşuya (Açık – A2), 4 ve yukarı yaşlı 9 safkan İngiliz atı katıldı. Nefesleri kesen koşuda ikinciliği geçen yıl olduğu gibi, 2011 yılında da bu koşuyu kazanma başarısını gösteren AYDEMİRHAN (Strike The Gold-Charmy/Scenic) elde ederken Kuyumciyan ekürisine ait bir diğer safkan BELMONT (Bosporus-Mask Flower/Dayjur) üçüncü ve TÜTÜN TINAZ (Royal Abjar-Apsini/Dersim) isimli safkan da dördüncü olarak koşuyu tamamladılar.
 
Güzel havayı fırsat bilip Şirinyer Hipodromu'nu dolduran 7'den 70'e İzmirli yarışseverler, başta Ege Derbisi olmak üzere birbirinden zevkli geçen koşu heyecanını yerinde yaşadılar. Bu güzel günde 6’lı Ganyan’da ise 2.004.000 TL gibi yüksek bir rakama ulaşıldı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim