IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

SNEİJDERİ GURURLANDIRIYOR OLAY!SNEİJDERİ GURURLANDIRIYOR OLAY!
Tarih : 20.03.2013 07:52  - Benzer Haberleri Göster


Sneijder'i gururlandıran olay!

Galatasaray'ın Hollandalı yıldız oyuncusu Wesley Sneijder'den Türk futbolu ve İstanbul'daki hayatına dair ilginç açıklamalar geldi..
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, milli takım kampı için gittiği ülkesinde basına açıklamalarda bulundu.
 
Hollandalı gazetecilerin Türk taraftarların fanatizmi hakkında sorduğu sorulara Sneijder, "Harika bir deneyim. Pazar günün ülkenin orta kısımlarında yer alan bir şehirde oynadık. Daha az bir taraftar beklenebilirdi ancak binlerce kişi meşalelerle bizi bekliyordu." sözlerini kullandı.
 
İstanbul'daki hayatından da bahseden Sneijder, "İstanbul'daki evimize yerleştik. Her şeyimiz hazırdı ve düzenlenmişti. Kendimi orada iyi hissediyorum. Yemek yemek için dışarıya çıktığımda hayranlarımın yoğun ilgisi oluyor ancak bu beni sadece gururlandırıyor" şeklinde konuştu.
 
Türkiye'nin iki takımla Avrupa'da son sekize kaldığına dikkat çeken Sneijder, "Türkiye'de şu andaki durum rüya gibi. Bu durum size bir şeyler anlatabilir. Schalke 04'ü eledik. Hem de bir hafta önce Borussia Dortmund'u yenmişlerdi" dedi.KAYNAK:AjansSpor


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim