IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

MAOURİNHODAN GALATASARAY SÖZLERİMAOURİNHODAN GALATASARAY SÖZLERİ
Tarih : 20.03.2013 07:48  - Benzer Haberleri Göster


Mourinho'dan Galatasaray sözleri..

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi'nde eşleştikleri Galatasaray hakkında konuştu, eski öğrencisi Didier Drogba'yı da övdü..
Galatasaray'ın Kayserispor'u deplasmanda 3-1 yendiği maçı yerinde izleyen Real Madrid'in dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, Real Madrid Televizyonu'na Galatasaray hakkında açıklamalar yaptı.
 
Real Madrid'in asla çeyrek finale kalmakla yetinmeyeceğini dile getiren Mourinho, her zaman daha ileriye gitmeyi düşünmek zorunda olduklarını belirtti.
 
Portekizli teknik adam, "Son 8'e kalan takımlar belli nedenlerden dolayı burada. Kura için endişeli değildik çünkü seçme şansınız yok. Kim gelirse gelsin, kolay olmayacağını biliyorsunuz." ifadelerini kullandı.
 
Chelsea'de birlikte çalıştığı Galatasaray'ın tecrübeli yıldızı Didier Drogba hakkında da görüş bildiren Mourinho, "Galatasaray'dan bir oyuncu seçmem gerekirse, bu sanırım Drogba olurdu. Çünkü o başka bir dünyadan" sözleriyle eski öğrencisine övgüde bulundu.
 
Pazar günü Türkiye'ye Galatasaray'ı izlemeye gittiğini ifade eden başarılı teknik adam, "Türkiye'ye gittim ve tahmin ettiğim gibi; Şampiyonlar Ligi'nin çok iyi bilen oyunculardan kurulu bir takım buldum. Drogba ve Sneijder gibi en iyi takımlarda oynamış iki Avrupa şampiyonun yanı sıra, Arsenal'de forma giyen Eboue, Juventus'ta oynayan Felipe Melo, Liverpool'da oynayan Riera ve Lazio'da forma giyen Muslera gibi bu seviyede oynamayı bilen futbolcuları var. İtalya'da da çalışmış, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörünü de sahipler" dedi.
 
"Dortmund ve Manchester United'ın zorlu rakipleri olduğunu düşünüyorduk ama bu eşleşme de aynı derecede zor" diyen Portekizli Teknik Direktör, "İstanbul'dan 700 kilometre uzakta oynadılar ve 15 bin Galatasaray taraftarı stattaydı. Çok zor olacak, ilk maçta bir şeyler elde edebilmek için çabalayacağız. Bu eşleşmeye çok küçük bir avantajla gidiyoruz" dedi.
 
Mourinho, "Drogba, Sneijder ve Hamit Altıntop'la birlikteydik ve çok eğlendik. Buna ek olarak, teknik direktörleriyle de iyi bir ilişkimiz var. Maçtan önce beni soyunma odasına götürdü. Galatasaraylı oyuncularla maç toplantısı yapmadan 15-20 dakika önce oradaydım. Eğer iyi ilişkilerimiz olursa böyle şeyler gerçekleşebilir" ifadelerini kullandı.KAYNAK:AjansSpor


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim