IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ÇEYREK FİNAL KURALARI ÇEKİLİYOR!ÇEYREK FİNAL KURALARI ÇEKİLİYOR!
Tarih : 15.03.2013 09:01  - Benzer Haberleri Göster


Çeyrek final kuraları çekiliyor!

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri, bugün yapılacak kura çekiminin ardından belli olacak.
Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) İsviçre'nin Nyon kentindeki merkezinde TSİ 13.00'de başlayacak kura çekiminde ilk olarak UEFA Şampiyonlar Ligi eşleşmeleri belirlenecek. ''Devler Ligi''ndeki eşleşmelerin ardından da TSİ 13.40'dan itibaren UEFA Avrupa Ligi çeyrek final kuralarının çekimine başlanacak.
 
Türkiye'yi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Galatasaray'ın kura çekimindeki muhtemel rakipleri, Real Madrid (İspanya), Borussia Dortmund (Almanya), Paris Saint-Germain (Fransa), Juventus (İtalya), Barcelona (İspanya), Malaga (İspanya) ve Bayern Münih (Almanya) olacak.
 
UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanşında bu akşam Çek Cumhuriyeti'nin Viktoria Plzen takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe ise, ilk maçta deplasmanda 1-0 yendiği rakibini eleyerek son 8 takım arasına kaldı ve çeyrek final kuralarına katılma hakkı kazandı.
 
Sarı-lacivertli ekibin muhtemel rakipleri ise; Rubin Kazan (Rusya), Basel (İsviçre), Tottenham (İngiltere), Chelsea (İngiltere), Benfica (Portekiz), Newcastle United (İngiltere) ve Lazio oldu.
 
-Seri başı formatı uygulanmayacak-
UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde 8 takımın yer alacağı çeyrek final kura çekimlerinde seri başı formatı uygulanmayacak, böylece aynı ülkeden iki ekibin eşleşmesi mümkün olabilecek.
 
Çeyrek final ilk maçları, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2 ve 3 Nisan, rövanş maçları ise 9 ve 10 Nisan tarihlerinde, UEFA Avrupa Ligi'nde ise ilk maçlar 4 Nisan Perşembe, rövanş maçları da 11 Nisan Perşembe günü oynanacak.
 
İki kulvarda da yarı final eşleşmeleri 12 Nisan Cuma günü Nyon'da yapılacak kura çekimiyle belirlenecek.KAYNAK:AjansSpor


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim