IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

DOLMABAHÇEDE ATEŞTEN DERBİDOLMABAHÇEDE ATEŞTEN DERBİ
Tarih : 03.03.2013 08:26  - Benzer Haberleri Göster

Lider Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada takipçileri Beşiktaş ile Fenerbahçe karşılaşacak.. Yıkılıp yenisi yapılacak olan İnönü Stadı'ndaki son derbiyi kazanan zirveye yaklaşacak, yenilen ise büyük yara alacak.. Beraberlik ise iki takımın da işine yaramayacak..
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında İstanbul'da tarihi bir derbi oynanacak.
Lider Galatasaray'ın takipçileri Beşiktaş ile Fenerbahçe, İnönü Stadı'ndaki son derbide karşı karşıya gelecek.
 
Sezon sonunda yıkılarak yeniden yapılması planlanan tarihi statta saat 19.00'da başlayacak son derbiyi, kariyerinde ilk derbiye çıkacak hakem Mete Kalkavan yönetecek.
Kalkavan'ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak. Dev maçın dördüncü hakemi ise Tolga Özkalfa olacak.

Haftayı beraberlikle kapatan Galatasaray'ın 47 puanla lider olduğu Süper Lig'de 24. hafta öncesi Fenerbahçe 40 puanla ikinci, Beşiktaş ise 39 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Zirveden yaklaşmak ve yarıştan kopmamak açısından büyük önem taşıyan derbiyi kaybeden taraf büyük yara alacak. Beraberlik ise her iki takımın da zirve yarışında işine yaramayacak.

Sezonun ikinci yarısında kendi evindeki 3 lig maçında da berabere kalan Beşiktaş, büyük taraftar desteğiyle oynayacağı maçta Fenerbahçe'yi yenip, stadındaki son derbiden 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor.
 
İkinci yarıdaki 3 deplasmandan da galibiyetle dönen Fenerbahçe ise, taraftar desteğinden yoksun mücadele edeceği derbiyi kazanıp, galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

KAYNAK:AJANSSPOR
 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim