IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ASLAN DİREKTEN DÖNDÜASLAN DİREKTEN DÖNDÜ
Tarih : 03.03.2013 08:24  - Benzer Haberleri Göster

Eskişehirspor: 0 - Galatasaray: 0

Stat: Atatürk

Hakemler: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz

Eskişehirspor: Boffin, Akaminko, Servet (Dk. 35 Causic), Diego, Veysel, Hürriyet, Alper, Tello, Kamara (Dk. 85 Nuhiu), Necati (Dk. 90 Özgür), Erkan
 
Galatasaray: Muslera, Gökhan, Selçuk, Melo (Dk. 71 Aydın), Drogba, Sneijder, Burak, Hakan, Semih, Amrabat (Dk. 46 Riera), Sabri
 
Sarı kartlar: Dk. 45+2 Alper, Dk. 51 Hürriyet, Dk. 90+2 Veysel (Eskişehirspor), Dk. 10 Sneijder, Dk. 36 Melo, Dk. 83 Riera, Dk. 90+3 Gökhan (Galatasaray)
 Lider Galatasaray, Eskişehir deplasmanında çok etkisiz kaldı, adeta yokları oynadı, Muslera gününde olunca ve Nuhiu iki kez direğe takılınca puan almayı başardı..
Spor Toto Süper Lig'deki Eskişehirspor-Galatasaray maçı öncesi sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim, takımının stada gelmesinin ardından Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polislerin gözetiminde, kendisi için ayrılan locada yerine aldı.
 
Her iki takım da karşılaşmaya yaklaşık 2 saat kala stada geldi. Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 3 maç ceza verilen Galatasaray Kulübü Teknik Direktörü Terim, takım otobüsden inip sarı-kırmızılı takımını futbolcularına başarılar diledi.
 
Daha sonra Terim ve antrenör Hasan Şaş, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polislerin arasında, kendileri için ayrılan locada yerine aldı.
 
Eskişehirspor taraftarları, sahayı kontrol için çıkan Galatasaraylı futbolcular tepki gösterdi.
 
Stat görevlilerinin, karşılaşmaya 1 saat 30 dakika kala sahanın zeminini ıslattığı gözlendi.
 Taraftarlar, stadı adeta doldurdu. Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, kulübün eski başkanlarından Ali Çelikoğlu'na bir plaket verdi.

KAYNAK:AJANSSPOR
 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim