IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ARDADAN G.SARAY VE F.BAHÇE YORUMU!ARDADAN G.SARAY VE F.BAHÇE YORUMU!
Tarih : 01.03.2013 08:04  - Benzer Haberleri Göster


Arda'dan G.Saray ve F.Bahçe yorumu!

Atletico Madrid forması giyen milli futbolcumuz Arda Turan, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa'daki durumunu değerlendirdi.
Atletico Madrid'in Sevilla ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak Kral Kupası'nda finale yükseldiği maçın ardından Trt Spor'a konuşan milli futbolcumuz Arda Turan, Real Madrid ile yapacakları finali ve Türk takımlarının Avrupa'daki durumunu yorumladı.
 
Arda, "Finalde olduğumuz için çok mutluyuz. Büyük bir final olacak. Finalde ne kadar büyük ve önemli bir takım olduğumuzu göstereceğimize umuyorum" dedi.
 
Yıldız oyuncu, "Galatasaray benim takımım olduğu için turu geçeceğimize sonuna kadar inanıyorum. Her Türk takımına da sonuna kadar başarılar diliyorum. Fenerbahçe de Avrupa Ligi'nde çok başarılı gidiyor. Umarım sonuna kadar giderler. Ama Galatasaray'ın başarısı beni ayrı bir mutlu ediyor, bir taraftar, bir seyirci olarak. Dışarıdan bir Türk olarak, iki takımımızın da çok başarılı olmasını isterim" diye konuştu.
 
Arda sözlerini şöyle tamamladı:
"Bizim takımımız Almanya'da gol atabilecek bir takım. Gol attığımız sürece de turu geçebileceğimize inanıyorum. Açıkçası 1-1'lik sonuç hiç de kötü değil. Orada bir gol attığımız zaman avantajlı duruma geçeceğiz. Bir Galatasaray taraftarı olarak tura inanıyorum, herkes de inansın"KAYNAK:AjansSpor


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim