IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Ergin Talay Koşusu
u KING RIVER kazandıErgin Talay Koşusu u KING RIVER kazandı
Tarih : 10.04.2012 06:21  - Benzer Haberleri Göster

8 Nisan Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu da düzenlenen Ergin Talay Koşusu u (KV 8 / S) Nevzat Seyokun sahibi olduğu KING RIVER (Red Bishop - Wanganui River / Unfuwain) isimli safkan kazandı. Jokey Sadettin Boyraz ile start alan safkan, 1600 metre çim pistte 1.37.25’lik derece yaptı.

Üç yaşlı 5 safkan İngiliz tayının katıldığı koşuda, KOPENHAG ikinci, FORT LAUDERDALE üçüncü, SANZATU da dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 65.000 TL olan koşunun farkları 1 Boy - 1 Boy - 1/2 Boy şeklinde gerçekleşti.

Yarış hayatına İstanbul pistinde 3 Ağustos 2011 Çarşamba günü gerçekleşen Şartlı 3 Koşuyu kazanarak başlayan KING RIVER, ikililiğindeki son iki koşusunda ise TYAY ve Sah. Derneği Koşusu da (G2 / TR / E) ikinci, Çaldıran Koşusu da (G1) üçüncülük elde etti. Üçlülüğündeki tek staryını Adana kum pistinde alan safkan Osmaniye Belediye Başkanlığı Koşusu da (KV 7) tabelaya giremedi.

2008 Yılı Gazi Şampiyonu PAN RIVERin öz kardeşi olan KING RIVER bu birincilikle birincilik sayısını 5inci startında 2ye çıkartmış oldu.

Geçen sene yapılan koşuyu Necati Demirkol


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim