IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

SERDAR ADALI YENİDEN TJK BAŞKANI OLDUSERDAR ADALI YENİDEN TJK BAŞKANI OLDU
Tarih : 25.02.2013 05:03  - Benzer Haberleri Göster

24 Şubat 2013 Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda yapılan Türkiye Jokey Kulübü Olağan Genel Kurulu'nda Başkanlığa kullanılan 99 oyun geçerli olan 95'ini alan Serdal Adalı yeniden seçildi.Genel Kurul'da, Yönetim Kurulu Asli Üyeliklerine ise; Can Necmettin Güven (71), Demir Kamil Görgün (67), Dr. Ender Aydıner (64), Osman Hattat (62), Murat Kadaifçioğlu (59), İlyas İlbey (54) seçildi. Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri ise sırasıyla şu isimlerden oluştu. Sadettin Atığ, H. Turgut Alakuş, Cengizhan Gödek, M. Doruk Yılmaz ve Ahmet Özbelge.

Serdal Adalı oylama sonuçlarının açıklanmasından sonra yaptığı konuşmasında şunları söyledi; "Genel Kurulumuz’un saygıdeğer üyeleri, değerli büyüklerim; öncelikle şahsıma ve Yönetim Kurulu’ma göstermiş olduğunuz güvenden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu onurlu görevi üstlenmiş olmanın gurur ve heyecanını yaşarken aynı zamanda bizleri ne kadar zorlu bir dönemin beklediği omuzlarımızdaki yükün ağırlığının fazlasıyla bilincindeyiz. Bugün itibariyle başlayan bu yeni dönem hepimiz ve tüm Atçılık Camiası için hayırlı uğurlu olsun, tekrar teşekkür ederim.”  Denetçiler Kurulu Asil Üyeliklerine Ateş Saltukoğlu, M. Ercan Emre, S. Bora Atakol seçilirken, Denetçiler Kurulu Yedek Üyeliklerine; Yervant Ütücü, Ferhat Oktay ve M. Ergin Tunçok seçildiler.

 Disiplin Kurulu Asil Üyeliklerine H. Fahri Narmanlı, Tevfik Çelikoğlu, A. Hücum Tulgar, Turgut Koyuncuoğlu ve Edip Çizmeci, Disiplin Kurulu Yedek Üyeliklerine ise Sabahattin Uluçay, Francesco Sponza ve Orhan Sinanoğlu seçildi.Asli Üyelik için yapılan oylama sonucunda, Mahmut Şeref Somtürk (77), A. Levent Dilmaç (68), Begüm Atman Karataş (63) ve Cem Narin (61) Türkiye Jokey Kulübü'nün yeni Asli Üyesi oldular.

Genel Kurulda ayrıca, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, eski jokeylerimizden Mümin Çılgın ve Arslan Aybek de Türkiye Jokey Kulübü'nün yeni Onursal Üyeleri oldular.

 

SERDAL ADALI, Başkan

Doğum Yeri ve Yılı: Adana, 1964
Mesleği: Müteahhit
Üye Kabul Tarihi: 2007
 1964 senesinde Adana’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana’da yaptı. 1981 senesinde üniversite eğitimi için UCLA (University Of California Los Angeles ) üniversitesine kaydını yaptırdı. Ancak 1 yıl sonra babası Hasan Adalı’nın rahatsızlığı nedeniyle eğitimini yarıda bırakmak zorunda kaldı ve Türkiye’ye döndü.1984 senesinde iş hayatına atıldı ve ağabeyi Hünkar Adalı ile birlikte Adalı Holding’i kurdu. Şirket bünyesinde inşaat, servis, lojistik, catering ve enerji alanlarında 6.000’i aşkın çalışanıyla uluslar arası hizmet veren ve yine Türkiye’de Oyak Grubu bünyesinde Akdeniz Bölgesi’nde hazır beton tesislerinin işletmeciliği ve kum çakıl üretimiyle ilgili firmaların Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı ve yurt dışı işlerini yürütmektedir.
 1986 senesinde Eren Hanım’la evlenen Adalı’nın Celal Alaz ve Serhan Kerim adında iki çocuğu vardır.

OSMAN HATTAT

Doğum Yeri ve Yılı: Kayseri, 1959
Mesleği: İş Adamı
Üye Kabul Tarihi: 2004
 1959 yılında Kayseri’de doğdu. T.E.D Ankara Koleji’ni bitirdikten sonra eğitimine İngiltere’de devam etti. 1976 yılından bu yana aile şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan olarak görev yapmaktadır. Otomotiv Sanayi Derneği ve Otomobil İhracatçıları Derneği Üyesi’dir. Galatasaray Spor Kulübü’nde 3 dönem Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürütmüştür. İzmit Akmeşe’deki harasında 12 yıldır yetiştiricilik yapmaktadır. 2004 yılında TJK Üyesi seçilmiştir. T.Y.A.Y. ve Sahipleri Derneği’nde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Sekreterlik görevlerinde bulunan Hattat, TJK Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yapmıştır. Hattat, evli ve iki çocuk babasıdır.

ENDER AYDINER

Doğum Yeri ve Yılı: Edirne, 1939
Mesleği: Jin. Op.Doktor
Üye Kabul Tarihi: 2001
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. Edirne'de Hükümet Tabibi, Sağlık Ocağı Baştabibi, Grup Başkanı, Müdür Vekili olarak görev yaptı. 1976 yılında ihtisas sınavını kazandığı Şişli Etfal Hastanesi'nde 1980 yılında Başasistan, kendi girişimiyle kurulan Şişli Aile Planlaması Eğitim Uygulama ve Araştırma Kliniği'ne de Başhekim oldu.
 Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü, İstanbul Sağlık Müdür Vekili, Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürü, Türkiye Jokey Kulübü Muhasip Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı.  Aydıner,  evli ve biri kız iki çocuk babasıdır.

N.CAN GÜVEN

Doğum Yeri ve Yılı: Antakya, 1936
Mesleği: Mühendis
Üye Kabul Tarihi: 2002
 1959 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nden mezun olan Can Güven, evli ve bir çocuk babasıdır. İTÜ'den mezun olduktan sonra sırasıyla NATO Enfrastrüktür Daire Başkanlığı, Bayındırlık Bakanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Daha sonra Türkiye Jokey Kulübü'nde Teknik Hizmetler Müdürü olarak çalıştı. Bu süre içinde başta Televizyon Stüdyosu başta olmak üzere birçok yeniliği Türkiye Jokey Kulübü'ne kazandırdı.
28 yıl çalıştığı Türkiye Jokey Kulübü'nden kendi isteğiyle ayrıldı. Can Güven halen atçılıkla uğraşmaktadır.

 

İLYAS İLBEY

Doğum Yeri ve Yılı: Kastamonu-Araç, 1960
Mesleği: Tiyatro Sanatçısı/Yapımcı/Yönetmen/Senarist
Üye Kabul Tarihi: 2005
 Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan İlyas İlbey halen tiyatro / televizyon oyunculuğu ve yönetmenliği yapmaktadır. Eşiyle birlikte sahibi oldukları prodüksiyon şirketi vasıtasıyla çeşitli televizyon kanallarında yapımcılığını üstlendiği programlar yapmakta olan İlbey, İngilizce bilmektedir.
İlyas İlbey, 1995 yılında "Troia" isimli İngiliz atıyla yarışçılık camiasına girmiş, 1998 yılında ise Silivri'de kurmuş olduğu özel harasında yetiştiriciliğe başlamıştır. İlbey, evli ve iki çocuk babasıdır.

MURAT KADAİFÇİOĞLU

 Doğum Yeri ve Yılı : İzmir, 1964
Mesleği : Turizmci
Üye Kabul Tarihi : 2010

İlk öğrenimini İzmir Karşıyaka’da tamamladıktan sonra ortaokul eğitimini Saint Joseph Fransız Koleji’nde alan Murat Kadaifçioğlu, lise eğitimini İzmir Atatürk Lisesi’nde tamamladı. Ege Üniversitesi Turizm İşletme Bölümü’nde başladığı yüksek tahsiline 9 Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde devam etti. 3.sınıftan kaydını alarak eğitimine ve profesyonel iş hayatına devam edebilmek için Fransa’ya gitti.
1991-1993 yılları arasında Marmara, 1994-1997 yılları arasında ise Fransız Hava Yollarının yan kuruluşu olan Jet Tours’da Genel Müdür olarak görev yaptı. 1997 yılı itibariyle yine bir Fransız şirketi olan dünya otelcilik devlerinden ACCOR Grubu Türkiye Otellerinde Satış ve Pazarlama Direktörü olarak göreve başladı. Bu görevine ilaveten 1999 yılında Antalya Coralia Club Genel Müdürlüğü ve 2001 yılında ise ACCOR Otelleri Türkiye Genel Müdürlüğünü aynı anda üstlendi. Halen ACCOR Otellerinin Türkiye’deki yatırımlarını yönlendirerek 50 otellik dev bir projenin yürütülmesinden sorumludur. İzmir Karşıyaka Kulübü’nde 2002 - 2004 yıllarında Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alan Kadaifçioğlu at sahibi olup, kendi harasında yetiştiricilik de yapmaktadır. Kadaifçioğlu, iyi derecede Fransızca ve İngilizce bilmekte olup, evli ve iki çocuk babasıdır.

DEMİR K.GÖRGÜN

 Doğum Yeri ve Yılı : Adana, 1947
Mesleği: Sinema Sanatçısı
Üye Kabul Tarihi: 2012

 1947 yılında Adana’da doğdu. İlkokulu Adana’da bitirdikten sonra ortaokul ve lise eğitimini İstanbul’da Avusturya Lisesi’nde tamamladı. 1967 yılında Diş Hekimliği eğitimini ikinci sınıfta bırakarak sinema oyunculuğuna başladı. Daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Mahalli İdareler Yüksek Okulu’nu bitirdi. Türk Sineması’nın başyapıtlarından Metin Erksan’ın “Kuyu” ve Bilge Olgaç’ın “Linç” filmi de aralarında olmak üzere elliden fazla önemli yapıtta başrol oynadı. Ulusal ve uluslararası birçok ödül kazandı. Daha sonra sanat yaşamını sürdürdüğü Fransa’da dört yıl boyunca 1 sinema filmi, 2 TV filmi ve 1 Tv dizisinde başrol oynadı.
1994 yılında Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Bölümü’nü kurdu ve 2 yıl boyunca bu bölümde öğretim üyesi olarak görev yaptı. 80’li yıllardan beri atçılık ve yetiştiricilik yapan Görgün, 3 yıl boyunca Tarım Bakanlığı Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Görgün, halen sahibi bulunduğu yapım ve reklamcılık şirketini yönetmektedir. Görgün, çok iyi derecede Almanca, İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Yeni Asli Üyelerimizi tanıyalım

 Begüm Atman Karataş

1966 doğumlu olan Begüm Atman Karataş 1985 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme ve İş İdaresi Bölümü’nden mezun olmuştur. Halen Kaynarca’da kendilerine ait harada at yetiştiriciliği yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk sahibi olan Begüm Atman Karataş İngilizce bilmektedir.
 
Ali Levent Dilmaç

 1949 İstanbul doğumlu olan Ali Levent Dilmaç, 1975 yılında Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun olmuştur. Evli ve iki çocuk babası olan Dilmaç, madencilik, turizm ve hayvancılığın yanı sıra kendine ait harada at yetiştiriciliği yapmaktadır. Dilmaç, Fransızca ve İngilizce bilmektedir.

Şeref Somtürk

1963 Ankara doğumlu olan Şeref Somtürk, 1988 Trakya Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunudur. 1991 yılında işe başladığı Türkiye Jokey Kulübü’nde 20 yılı aşkın bir süredir çeşitli görevlerinin yanı sıra üst düzey yöneticilik yapmıştır. Bir kız çocuk babası olan Şeref Somtürk İngilizce bilmektedir.

Cem Narin

1961 İstanbul doğumlu Cem Narin yüksek öğrenimini Almanya ve İsviçre’de tekstil üzerine tamamlamıştır. Halen aile şirketi olan Broderi Narin’de Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdürlük görevini sürdüren Cem Narin yarış atı sahipliğinin yanı sıra kendisine ait harada yetiştiricilik yapmaktadır. Bir kız çocuk babası olan Narin, İngilizce ve Almanca bilmektedir.

KAYNAK:TJK.ORG
 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim