IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

MAVİ KUMSAL BU KEZ AFFETMEDİMAVİ KUMSAL BU KEZ AFFETMEDİ
Tarih : 21.02.2013 10:38  - Benzer Haberleri Göster

Hasan Polat Koşusu'nu MAVİ KUMSAL kazandı

İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 20 Şubat Çarşamba günü düzenlenen Hasan Polat Koşusu'nu (KV - 8 / S) İ. Hilmi Narmanlı'nın MAVİ KUMSAL (Bin Ajwaad - Mavi Sema / Sun Music) isimli safkanı,  jokeyi Fuat Çakar ile 2000 metre kum (sentetik) pistte 2.04.44'lük derece yaparak kazanmayı başardı.

Dört ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz atlarının katıldığı  koşuda;  DUTYFREE (Luxor-Freezone/Wolf) ikinci, CİHANIM (Bin Ajwaad-Roxie Heart/Danehill) üçüncü,  RADIKAL EKSELANS (Mountain Cat-Radikal Girl/Lockton) da dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 57.000 TL olan koşuda farklar ise Boyun - 3,5 Boy - 1 Boy şeklinde gerçekleşti.

Koşuya katılan safkanlar içerisinde yaşça en büyük olan (6 yaşında) MAVİ KUMSAL 43. startında 11. birinciliğini elde etti. Bin Ajwaad yavrusu safkan son olarak aynı hipodrom ve pistte 22 Şubat 2012 Çarşamba günü 2200 metre mesafeli Private Tender Koşusu'nu (KV-6) kazanmıştı.

Koşuyu kazanan atın sahibi Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi İ. Hilmi Narmanlı'ya vekaleten Mehmet Bilbaşar'a kupayı merhum Hasan Polat'ın torunu Ali Polat verdi. Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Adalı, Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İlyas İlbey, Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyeleri Reha Eken ve Semiral Bilbaşar ile Polat Ailesi de katıldı.


                       HASAN POLAT

Hasan Polat, 1916 yılında Trabzon’da doğdu. Milletvekilliği yapan Hasan Polat, 1954 – 1957, 1970 – 1976 yılları arasında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevinde bulundu. 1977 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi seçildi. Uzun yıllar TJK Divan Başkanlığı yaptı. 28 Ağustos 2010 yılında aramızdan ayrılan Hasan Polat’ı bu koşu vesilesiyle saygı ve rahmetle andık. 
 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim