IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BEŞİKTAŞTA 3 FUTBOLCU KADRO DIŞI BIRAKILDIBEŞİKTAŞTA 3 FUTBOLCU KADRO DIŞI BIRAKILDI
Tarih : 17.04.2012 10:19  - Benzer Haberleri Göster

Spor Toto Süper Finale Galatasaraya 2-0 yenilerek kötü başlayan Beşiktaş a, 3 futbolcu kadro dışı bırakıldı.

 

Beşiktaş a fazla forma şansı bulamayan isimlerden olan Brezilyalı defans Sidnei ile Portekizli oyuncular Alves ve Bebe in, özel hayatlarına dikkat etmemeleri\ nedeniyle, teknik heyet tarafından kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.

3 futbolcunun da bundan böyle bir antrenör nezaretinde takımdan ayrı olarak çalışacağı bildirildi.

Sezon başında Benficadan kiralanan Sidnei, Süper Ligde 8 maçta ilk 11de forma giyerken rakip kalelere de 2 gol kaydetti. Brezilyalı stoper, ayrıca Ziraat Türkiye Kupası da da 1 maçta oynadı.

Manchester Uniteddan büyük ümitlerle transfer edilen Bebe ise sezon başında Portekiz Ümit Milli Takımı ın Slovakya ile oynadığı hazırlık maçında sakatlandı çok uzun süre sahalardan uzak kaldı. enç Portekizli, siyah-beyazlı formayı Spor Toto Süper Ligde sadece 3 kez giyebildi. Bu maçlarda oyuna sonradan dahil oldu. Bebe, ayrıca Galatasaray ile oynanan A2 maçında forma da giydi.

Bir diğer Portekizli Alves ise Atletico Madridin B takımından kadroya dahil edilen isimlerden. Julio Alves vatandaşı Bebe gibi ilk 11de forma şansı bulamayanlardan. Genç oyuncu 3 Spor Toto Süper Lig maçında sonradan oyuna dahil oldu. Ayrıca Ziraat Türkiye Kupası maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespora karşı da sonradan oyuna dahil oldu. Alves, 2 tane de A2 maçında forma giydi ve Bucaspora karşı 1 gol kaydetti.

Bebe ve Sidnei, siyah beyazlı takımda kiralık olarak forma giyerken; Alvesin bonservisi Beşiktaş a bulunuyor.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim