IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

KREM SEZONA İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIKREM SEZONA İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTI
Tarih : 30.05.2013 08:13  - Benzer Haberleri Göster
Utku Doğdu Koşusu’nu KREM kazandı
 
İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda bu yıl 2.’si gerçekleştirilen Utku Doğdu Koşusu’nda potoyu önde geçen, jokey Özcan Yıldırım ile start alan Recep Avşar’ın KREM (Country Reel – Raedah / ELUSIVE QUALITY) isimli safkanı oldu. (0.58.53)
Kariyerine Ankara ve Adana pistinde üst üste elde ettiği 4 birincilikle parlak bir başlangıç yapan KREM, ilk kez çıktığı İstanbul pistinde kariyerinin 10. startında sergilediği performansla birincilik sayısını 5’e çıkarırken aynı zamanda sahibine de ilk kupa kazanma sevincini yaşatmış oldu.
29 Mayıs Çarşamba günü 3 yaşlı safkan 10 İngiliz tayının birincilik mücadelesine sahne olan çim pistteki 1000 metre mesafeli koşuyu (KV – 7) GALAPACUS (Akındayım – Şapkalı Kadın / MTOTO) ikinci olarak tamamlarken ATEN (Medya – Fairlanda / BALLAD ROCK) ile WOODY (Divine Light – Duygulu / DANEHILL) isimli safkanlar da tabelanın diğer sıralarını oluşturdular. Birincilik ikramiyesi 54.500 TL olan koşunun farkları ½ boy – ½ boy – ½ boy şeklinde gerçekleşti.
 
Koşuyu kazanan atın sahibi ve Safkan İngiliz Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Recep Avşar’a kupayı Melih Doğdu verdi. Şeref tribününde düzenlenen törene, Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreteri Osman Hattat ve TJK Asli Üyesi Semiral Bilbaşar ile davetliler de katıldı.
 
UTKU DOĞDU
1939 İstanbul doğumlu Utku Doğdu, Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Yüksek Mühendisliği'ni bitirdi. Askerlik görevinden sonra Agro - Merck Zirai İlaç Fabrikası'nda Fabrika Müdürlüğü, PEREJA A.Ş.'de Genel Müdürlük, Has Holding'de İcra Kurulu Üyeliği yaptı. Utku Doğdu son olarak kendi şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaktaydı.
1987 yılında Türkiye Jokey Kulübü'ne Asli Üye olarak seçilen Utku Doğdu, Denetçiler Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyeliği, Disiplin Kurulu Başkanlığı ve Muhasip Üyelik görevlerinde bulunmuştur. 2011 yılında vefat eden Utku Doğdu’yu anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle saygı ve rahmet ile anıyoruz


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim