IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Prof. Tevfik Başer Koşusunu BAYINDIRHAN kazandıProf. Tevfik Başer Koşusunu BAYINDIRHAN kazandı
Tarih : 13.08.2012 10:33  - Benzer Haberleri Göster

75. Yıl Ankara Hipodromu'nda 11 Ağustos Cumartesi günü düzenlenen Prof. Tevfik Başer Koşusu'nu (Açık - A3) M. Kemal Dekeli'nin BAYINDIRHAN (Scream To Scream - Sincap Kız / Sri Pekan) isimli safkanı jokey Halis Karataş ile 1400 metre çim pistte 1.24.76'lık derece yaparak kazanmayı başardı.

İki yaşlı 6 safkan İngiliz tayının katıldığı koşuda, HAITI (Scream To Scream-Back To Back/College Chapel) ikinci, MAGIC RAIN (Sri Pekan-Black Magic/Wolf) üçüncü, OFSAYT (Kaneko-Zevi/Eagle Eyed) da dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 105.000 TL. olan koşunun farkları ise Boyun - 1 Boy - 1/2 Boy şeklinde gerçekleşti.BAYINDIRHAN üçüncü startında ilk kez koşu kazanma başarısı gösterirken maidene AçıkA3 koşu kazanarak veda etti.

PROF. TEVFİK BAŞER

1959 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi olan Tevfik Başer, Veterinerlik Fakültelerinde hoca olarak görev yapmış, birçok veteriner hekimin yetişmesine de katkıda bulunmuştur. Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi olarak da görev yapan Tevfik Başer’i anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle kendisini bir kez daha saygı ve rahmetle andık.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim