IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

M. Kemal Şahinoğlu Koşusunu KARTEKİN kazandıM. Kemal Şahinoğlu Koşusunu KARTEKİN kazandı
Tarih : 06.08.2012 12:00  - Benzer Haberleri Göster

İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 5 Ağustos Pazar günü düzenlenen M. Kemal Şahinoğlu Koşusu'nu R. Hakan Dilaver'in KARTEKİN (k.a. Hisarhan - Kanıkey / TIRPAN) isimli safkanı jokey Sadık Kurt ile 1.43.33'lük bitiriş derecesiyle kazandı. Üst üste ikinci birinciliğini kazanan safkan bugün katıldığı yarış kariyerinin 49'uncu startında birincilik sayısını 5'e çıkardı.

4 ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz atlarının start aldığı kum (sentetik) pistteki 1500 metre mesafeli koşuyu (KV - 22 / DHÖ) NİAGARA (Sertay - Sertacım / UMUT.2) ikinci, GELEN DOST (Anadolu Ateşi - Neno / DEMİRKIR) üçüncü ve CHERAZADE (Benim Oğlum - Damlakan / TUNCA) isimli safkan da dördüncü olarak tamamladı. Birincilik ikramiyesi 52.000 TL olan koşunun farkları, boyun - 1 boy - 4,5 boy şeklinde gerçekleşti.

M. KEMAL ŞAHİNOĞLU

1920 yılında Trabzon'da doğan M. Kemal Şahinoğlu, İstanbul Yüksek Eksper Okulu'nu bitirip, Tekel Bakanlığı'nda tütün uzmanlığı yapmıştır. 1960 yılından itibaren fiilen atçılık ve yetiştiricilik yapan Şahinoğlu, 1995 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi olmuştur. 2000 yılında vefat eden M. Kemal Şahinoğlu'nu, anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle bir kez daha saygı ve rahmetle andık.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim