IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ENGİN BAYTAR GİDİYORMU?ENGİN BAYTAR GİDİYORMU?
Tarih : 21.12.2012 01:23  - Benzer Haberleri Göster


Engin gidiyor, Alper mi geliyor?

Engin Baytar'ın Rubin Kazan'a gideceği, Galatasaray'ın Alper Potuk'u kadrosuna katacağı yönünde çıkan haberler her iki oyuncunun da menajerliğini yapan Ali Egesel açıklık getirdi..
Süper Kupa Finalinde Cüneyt Çakır'a yaptığı hareketler sonucunda PFDK tarafından 11 maç cezaya çarptırılan ve son Fenerbahçe derbisinde 18 kişilik kadroya alınmayan Engin Baytar'ın devre arası Rubin Kazan'a transfer olacağı haberlerine menajeri Ali Egesel açıklık getirdi.
 
ENGİN HİÇ BİR YERE GİTMİYOR
 Radyospor.com editörü Uğur Asarlı'ya açıklamalarda bulunan Ali Egesel şunları söyledi: "Engin devre arası hiç bir yere gitmeyecek. Rubin Kazan'dan bize gelen bir teklif yok. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor. İlerleyen günlerde bu konu ile ilgili bir görüşme yaparız diye düşünüyorum. Ayrılık yok, Engin devre arası takımdan ayrılmayacak" dedi.
 
ESKİŞEHİRSPOR ALPER POTUK'U SATMIYOR
Eskişehirspor'un başarılı futbolcusu Alper Potuk'un da menajerliğini yapan Egesel, Alper'in devre arası Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki haberler için, "Eskişehirspor yönetimi Alper'i satmaktan vazgeçti. Devre arası gelecek teklifleri değerlendirmeyecekler" dedi.
 
Galatasaray'da kadroya girmekte zorlanan ve Trabzonspor'a transfer olacağı iddia edilen Sabri Sarıoğlu için kısa ve net bir açıklama yapan Egesel; "Devre arası ayrılık yok" dedi.
 KAYNAK:AJANSSPOR


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim